[]

duyuruda cevabı bilinen soruları cevaplamamak

bazen bildiğim halde cevaplamaya üşeniyorum. bir süre sonra gidip bakıyorum birileri cevap yazmış mı acaba diye çünkü vicdan yapıyorum. size de oluyor mu? mesela bu duyuruma cevap verecek misiniz :)




 
biliyorsam cevap veririm. yoruma açık duyuruları ise cevaplamak istemiyorum. bence doğru olan bu yazıyorum. hemen çok bilmiş biri gelip hayır o öyle değil yazıyor. lann hıyar ben zaten "bence" yazmışım herkesin doğrusunu kabul etmek zorundayım.


  • zenigt  (22.12.12 20:30:20) 
bize de oluyor. karşılaşılması bir kolay bir durum.


  • hope ender  (22.12.12 20:33:23) 
soruyu sorana göre değişiyor. :D

başka bir zaman saçma bir tavrını görmüşsem, kendimce kızmışsam yok sana cevap mevap diyorum. 1 2 saat sonra duyuruyu arıyorum açıp bakıyorum birileri yazmış mı diye yazan olmamışsa çok üzülüyorum. silmemişte yaaa tüh bak falan diyerek yazıyorum :D
  • cecilia  (22.12.12 20:45:05) 
Ben cevabini bilmedigim bir seyse Google'da aratiyorum. Eger cevabi Google'da kolayca ulasilabilir bir seyse cevap yazmiyorum ve o kisi umarim internete bir daha baglanamaz diye dua ediyorum.


  • crown  (22.12.12 21:08:41) 
vaktim varsa yazıyorum ya ama google lamak yerine buraya soruyorsa pas geçiyorum


  • jedilance  (22.12.12 21:09:56) 
google'da aratınca ilk sayfada bulunabilecek şeylere cevap vermeye uğraşmıyorum genelde. çok yalama olmuş sorulara da cevap yazmaya üşeniyorum artık. soruş tarzı da önemli bu arada.


  • ermanen  (22.12.12 21:29:49 ~ 21:29:58) 
cevap verecem banada oluyor.


  • basond  (22.12.12 22:20:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.