[]

Macbook air önerisi

Günaydın herkese;

En çok seyahatlerde yanımızda götürüp yazı yazmada (ve internet vs.) kullanmak üzere macbook air alsak mı? Daha önce mac kullanmadık. Bir de 11", i5 64 GB veya 128GB düşünüyoruz, dikkat etmemiz gereken bir şey var mı, retina ekran filan farklı özellikler görüyoruz da. Kötü özellikli birşey almak da istemiyoruz. Hafiflik ve şarj dayanım süresi de çok önemli.

Ya da ultrabook mu alalım, en kısa yol bildiğin yol gibi düşünüp.
Teşekkürler.

 
aynı fiyata asus zenbook prime ux31a öneriyorum


  • cerahat  (22.12.12 10:38:41) 
mac'e alışman bir hafta sürer. ondan sonra rahatına bakarsın. seninle aynı konumda arkadaşım vardı. aynı mac'i aldı. 11 inch falan. gayet memnun.


  • sen git ben geliyorum  (22.12.12 10:40:12) 
Ben çok memnunum 11 den. iPad'den daha çok taşır oldum. 13 lerin şarjı daha uzun gidiyor, 11 bana 5 saat dayanıyor anca.

Kullandığınız farklı bir sürü program varsa 64gb'a sığmak biraz yetenek ve uğraş istiyor. 128 daha alınası o sebepten.Bana 64'lük ucuza denk gelmişti, seçme imkanım olsa 128 alırdım farkını verip.
  • skatheist  (22.12.12 10:57:55) 
retina ekran gerekli değil zaten air'de yok diye biliyorum, pro'da var..
saydığın 2 kriter hafiflik ve şarj, air'in en büyük kozu zaten.. ben de 13" var yaklaşık 5 saat falan gidiyordur. 11" leri bilmiyorum, zarf gibi hakkaten inanılmaz hafif.. sadece yazı yazma ve internet kullanacaksınız 64 gb isinizi görür.

  • soluman  (22.12.12 11:54:32) 
i7 11" 256gb air sahibiyim, pek memnunum. arkadaslar gene cikardin klavyeli ipad'ini diye dalga geciyor bazen.


  • disq  (22.12.12 12:32:06) 
Hiç bir şeye dikkat etmene gerek yok. 11 inç bana biraz küçük geldi, 13 inç i5 256GB aldım. Ana bilgisayarım olarak kullanıyorum, o derece memnunum. Eğer büyüklükten memnunsanız alın derim, hiç düşünmeyin.

Bir de 64 bir hayli az bence, 128 alın en az.
  • roket adam  (22.12.12 14:33:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.