[]

Metrobüs sefer saatleri yarın sabah kaçta başlıyor?

Değerli yurttaşlar, iettnin sitesindeki tarife adeta kafa karıştırmak, anlaşılmamak için yapılmış. Yarın sabah saat 6'da yeşilköy havaalanında olmam gerekiyor, Kadıköy'den gideceğim. Normalde Söğütlüçeşmeden binip Şirinevler'de iniyorum, sonra metroyla havaalanına geçiyorum. Yarın 04. 30 gibi söğütlüçeşmede olsam, bu güzergahta giden bir metrobüs, sonrasında da saat 6'ya doğru metro bulur muyum?




 
metro yoktur. bi ihtimal. yenibosnadan taksiye bin 7 lira. metrobüs geceleri saatte bir.


  • mr fusion  (21.12.12 22:46:54) 
Yani saat 5te mi binebilirim?


  • :)  (21.12.12 22:50:27) 
metrobüs 24 saat çalışıyor ancak saat 24-06 arası yarım saatte bir geçiyor. havaalanı metrosu da bildiğim kadarıyla 06.00'da açılıyor.

şirinevler'den sonra taksi kaçınılmaz son.

havataş'ı neden tercih etmiyorsun?
  • bilge rusty james  (21.12.12 22:58:55 ~ 23:00:32) 
Kadıköy'den Atatürk havaalanına havataş ok sitesinde gördüğüm kadarıyla? Yanılıyor muyum?


  • :)  (21.12.12 23:03:51) 
kadikoy'den sabiha gokcen'e var ataturk'e yok (eklemedilerse yakin zamanda).

sabah en iyi yapabilecegin sey metrobusle sirinevlere kadar gelmek sonra taksiye binmek.
zira ulasim a.s'nin sitesine gore c.tesi en erken binebilecegin sefer 06:26'da.

www.istanbul-ulasim.com.tr
  • entrapmen  (21.12.12 23:45:39 ~ 23:46:17) 
Metobüs 24 saat çalışıyor ama gece yarım saatte bir gelir. Metrolar emin olmamakla birlikte 6 dan sonra başlıyor.

gidilecekmekanlar.blogspot.com
  • beter olun  (22.12.12 10:42:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.