[]

Decameron'un Oğlak yayınları'ndan çıkan Rekin Teksoy çevirisi tek cilt mi?

arkadaşlar selamlar bugün sahaftan şu ünlü yapıt decameron'u aldım ki yalnız kafamı kurcalayan şu, benim aldığım baskı kitabın haziran 1998 çıkışlı 4.baskısı, ufak bir şey. sayfa sayısı ise 720. acaba bu benim elimdeki baskının 2. cildi var mıdır yok mudur? bunu biliyorsanız bilgilendirireniz sevinirim. eğer varsa iade edeceğim. yarım yamalak tek cildi olmasın bende.

eğer bu baskı yoksa elinizdeki oğlak yayınlarının bu rekin teksoy çevirilisinden de şu şekilde kontrol edebilirseniz sevinirim, kitaptaki son cümleyi yazıyorum. lütfen sizler de kendi kitabınızdaki son cümleye bakın ve aynı mı değil mi bana yardımcı olun, lütfen. şu:

"decameron adlı kitabın onuncu ve sonuncu günü burada bitiyor."

 
decameron'un oğlak yayınlarından çıkma hem tek ciltlik hali var hem de kutulu iki ciltlik baskısı var. bende iki ciltlik kutulu hali var. ikinci cildin sonunda sizin dediğiniz cümle yazılı. ilk cilt de 400 küsurlu sayfalarda bitiyor. yani sizdeki tek ciltlik basım demek ki.


  • microfiction  (21.12.12 22:23:46 ~ 22:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.