[]

Ertesi gun hapi ve regl olmak

Korunmasiz bir iliskiden sonra ertesi gun hapi kullandim, ayni zamanda bu iliskiden dolayi vajinit ve sistit tedavisi gordum. Ertesi gun hapi kullanmadan once regl donemim yeni bitmisti ve ilaci kullandiktan bir hafta sonra regl oldum, biliyorum burasi normal. O bittikten bir 10 gun filan gecti ve tekrar regl oldum. Bir sonraki periyoda girdigim icin mi bu yoksa baska bir sebebi olabilir mi? Bir de doktor yumurta hucrelerimin buyuklugunu masallah diye nitelendirerek asiri dogurgan oldugumu soyledi neler oluyor?




 
ara kanama yapabiliyor ertesi gün hapı ama sizinki daha yoğun geçti galiba. sistit de çok fena bozuyor düzeni. muhtemelen sıkıntı yoktur, normalde o tarihte olmanız gereken periyodun izleridir.


  • styx  (20.12.12 01:18:54) 
ertesi gun hapi insanin butun duzenini ve dengesini yerle bir eden bir hap oldugundan yasadiginiz sey hele ki diger hastaliklarla birlikte normal diye dusunuyorum. ama bir sonraki regl doneminde ayni seyi yasarsaniz doktora gorunmeniz iyi olabilir.

bir de hatirlatmak isterim ki, ertesi gun hapi almak basit bir sey degil, birden fazla kullaniminda (hatta bence ilkinde bile) size yararinin bedelini agir odetir, kullanmaktan olabildigince kacinin, 'korunmasiz da yapariz nasilsa hap var' diye lutfen ve lutfen dusunmeyin. belki sizin bu konuda benden fazla bile bilginiz vardir ama burayi okuyan tek bir kisiye bile hatirlatmakta fayda goruyorum.
  • freya  (20.12.12 01:42:50) 
harbiden ya.. taşlanman lazım senin. 100 sopa atalım sana.


geçmiş olsun geçirdiğin hastalıklardan dolayı. ilaçtan dolayı düzenin bozulmuş muhtemelen. bir sonraki seferde aynı şey başına gelirse tekrar bir duyuru açmanı ve freya'nın dediği gibi doktora görünmeni tavsiye ederim. ama şu an stres yapmanı gerektirecek bir durum yok.
  • barut  (20.12.12 02:34:13) 
eski kız arkadaşımın bu haptan sonra gözümün önünde 2 saat kivranmasini gördükten sonra kondomsuz asla iliskiye girmedim. biraz sakat sanirim bu ertesi gün haplari. en iyisi diger korunma yöntemlerini kullanmak aktif bir cinsel hayat var ise. gecmis olsun.


  • apathetic  (20.12.12 03:22:53) 
aynı şeyi ben 3-4 ay önce yaşadım. ilaca tepki olan kanama bittikten 14 gün sonra filan oldum 2. reglyi. sonraki periyoda girmişsindir, doktor bana yeni bir periyoda girmişsin dedi, ki söylediği gibi o periyoda uygun regl oluyorum artık.


  • nevrotik  (20.12.12 08:23:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.