[]

Neden böyle yapti ki?

simdi bir kac gündür facebook uzeri uzunca konustugum, beraber bir gelecek uzerine bile görus alisverisi yaptigim kiz görus ayriligina dusutugum bir konuya aciklik getirmek niyeti ile beni bugun eklemek istedigini söyledi, ben onu ekleyemiyordum cunku kapatmis eklemeyi

bugun konusmamiz bittikten sonra cuma gunu bulusmak icin sözlestik numaralarimizi bile verdik. konusma bittiken sonra ne göreyim kiz beni arkadaslktan cikarmis facebook da? normal mi bu? hayir negatif bir bitiris olmadi dedigim gibi bulusuyoruz cuma!?

edit: Facebook da arkadas ekleme özelligini disariya kapatmis olmasi bir rol oynuyor olabilir mi? tesekkurler! bir de beni bir konuyu aydinlatmak amaci ile ekledi, durduk yere degil.

 
buluşunca sorarsın artık. buluşmazsanız da, gene cevabını almış olursun.


  • muk  (20.12.12 00:25:46) 
babası amcası vardır kimleri eklediğini takip eden. eklemeyi kapatması da benzer bir sebepledir.

insanlar facebook ile gerçek tanışıklığı karıştırır oldu çok yazık bize. biri insan, biri web sitesi.
  • harzem  (20.12.12 00:34:19 ~ 00:34:39) 
@harzem tesekkurler, sayfasina göz gezdirdim, o konuda modern bir insan o konudan olacagini dusunmuyorum. dusuncem yani konusmalarimiz da da fark ettigim uzere kendisinde "nys sn msglsn glba ii gcler" durumu var.


  • bonaparte  (20.12.12 00:39:56 ~ 00:40:30) 
bazı kızlar profilinde erkek görünmesini istemez.


  • inanmazsan inanma  (20.12.12 00:41:53) 
senin gibi oyaladığı kaç kişi vardır allah bilir. seni arkadaşlarından çıkarttı çünkü bi şey yazarsın falan sonra diğer flört ettiği kişiler görür, oyunu bozulur diye işini sağlama alıyor.

olacak olanı da söyleyim sana. önce buluşacaksınız, seni beğenirse eğer belki öpüşür belki sevişirsiniz, düşük bir ihtimal belki sevgilide olursunuz belli olmaz ama seni beğenmezse eğer bi çay içip kaçar senden, bi dahada yüzünü göremezsin.

edit: şu cevaplara bak. ne kadar safsınız lan kusura bakmayın ama.
  • eyyorlamam bu gadar  (20.12.12 00:51:06 ~ 00:52:10) 
@ eyyorlamam: hocam kizla sevgili olmamiz neden kucuk bir ihtimal cok göreceli bir cevap olmus bu.. kendisi daha istekli beraber gelecek konusunda.. ayirca diger konuda bilemem hakli olabilirsiniz.. en iyisi kendisine direk sormak!

aslinda cevap olarak kisinin karakter analizi daha guzel olur
  • bonaparte  (20.12.12 00:57:23 ~ 00:59:44) 
kim bilir arkada neler dönüyor.


  • ben bunun ne demek oldugunu biliyorum  (20.12.12 01:00:53) 
bir amaç için eklemiş, işi bitince de silmiş. herkes son derece açık olmak zorunda değil ki. belki görüşmeden etmeden daha çok yakın olmak istememiştir, belki henüz hayatına katmaya uygun görmemiştir seni. olur yani böyle şeyler, bu kadar kötü niyetli olmanın anlamı yok.


  • devilred  (20.12.12 02:57:28) 
eklemesinin ardından fazla yollu gibi göründüğünü düşünmüş olabilir. buluşacağınız zamanı bekle ama kız üzerinden fazla bir beklentiye girme, şimdiden söyleyelim.


  • zgrydn  (20.12.12 07:16:50) 
takılma derim. buluştuğun sürece sorun yok. en yakın arkadaşlarım, her gün görüştüğüm arkadaşlarım facebook profilimde ekli değil mesela ama her gün görüşüyoruz falan diye gerek duymadık sanırım. kızla buluşabildğin sürece kafaya takılacak bir durum değil bence. tarzı budur ya da gereksiz bi cool görünme çabasıdır.


  • irrasyonel kedi  (20.12.12 09:15:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.