[]

hırsız atm

iş bankasında kartsız işlem ile bir banka hesabına 50 lira atayım derken atm'nin menüsüne pek hakim olamadığımdan işlemi yaparken çok ağırdan aldım daha sonra atm'de " işlem süreniz doldu paranıza bankamız el koydu" yazısı çıktı resmen şok oldum, ne yapacağım ben şimdi.




 
parayı unutup gidenler için öyle bi özellik olabilir, alınmayı unutulmuş parayı başkası görüp de almasın diye, yarın iş bankasına uğra anlat durumu iade ederler paranı hesabına muhtemelen


  • freebird5406_2  (19.12.12 23:14:07) 
şubedeki atm ise yarın git durumu anlat ama değilse direk müşteri hizmetlerini ara bence.


  • vito andolini  (19.12.12 23:14:47) 
Öyle bi saat bekleyince alıyor parayı geri. Bankayı arican.


  • roket adam  (19.12.12 23:25:42) 
muhtemelen falan değil, kesinlikle paranı iade ederler. bir bankanın bir paranın üstüne yatması sözkonusu bile olamaz. adamlarbir kuruşluk farkı bulabilmek için saatlerce bankadan çıkamıyor icabında.

sizi düşünerek yapılmış bir özellik. hakikaten parayı unutup gitmiş olabilirsiniz, oracığa yığılıp kalmış ve çevredekiler tarafından hastaneye götürülmüş olabilirsiniz. paranız zik gibi atm'den çıkıp milletin eline geçmesin diye atm el koya.r bankaya girip açıkladığınızda belki dilekçe isterler) atm'nin işlem fişleri sayılır, yatırılan para sayılır, fazlalık size iade edilir.
  • kibritsuyu  (19.12.12 23:56:36) 
her atm'de kamera var. işlem saati (paraya el koyduğu an) ve görüntü eşleştirilir.


  • ben smyrna  (20.12.12 00:12:51) 
bankaya gidip dilekçe yazıyorsun. sayım yaptıktan sonra hesabına yatırıyorlar parayı.


  • wampex  (20.12.12 00:21:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.