Giriş
(3)

Bağlantı sorunu

kays el mecnun
ADSL ayarlarımı değiştirmedim, ama dünden beri evdeki Mac'ten Dropbox uygulamasına, iTunes arabiriminden iTunes Store'a ve bazı internet sitelerine (mesela turkcealtyazi.org) giremiyorum. Ama diğer sitelere rahatlıkla girebiliyorum. DNS'leri vs. Google'a ayarlı. Sorun neden kaynaklı olabilir?
ADSL ayarlarımı değiştirmedim, ama dünden beri evdeki Mac'ten Dropbox uygulamasına, iTunes arabiriminden iTunes Store'a ve bazı internet sitelerine (mesela turkcealtyazi.org) giremiyorum. Ama diğer sitelere rahatlıkla girebiliyorum. DNS'leri vs. Google'a ayarlı. Sorun neden kaynaklı olabilir?
0
kays el mecnun
(19.12.12)
TTNET'ten kaynaklanıyordur muhtemelen. arıza bildiriminde bulunun.
0
kakao
(19.12.12)
adsl ile alakali oldugunu zannetmiyorum.

daha ziyade dns ile ilgili bir problemdir. dns ayarlarini degistirip bir de oyle deneyin. ozellikle dun bu konuda ciddi bir problem vardi. bugun duzelmis olmasi gerek ama iste.
0
entrapmen
(19.12.12)
Ben de twitter'a, grooveshark'a falan giremiyorum bu sabahtan beri. Bazı yabancı kaynaklı sitelerde de sıkıntı var ama çoğunu da açıyorum. TTnet'i aramak gerekecek sanırım.
0
gaddarkerim
(19.12.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.