[]

Yüzümü kedi çizdi

Yüzümün sol yanında 3 tane çizik var. Sokaktan bulunma sonradan ev kedisi olma bi zıpır yavru severken o minnacık sevimli patisiyle hayvan gibi çizdi yüzümü. Kolonya sürdüm, yıkadım hemen ama bugün daha da belirginleşti çizikler.

Napayım ben buraya? Ne süreyim de hemen geçsin ki? Acımasını geçtim ofiste tuhaf bakıyor millet.

Teşekkürler,

 
tırnaktan kuduz geçmez diye biliyorum, ısırsaydı kuduz olabilirdin.
Tetenoz aşırı olmak iyi fikir(lisede olduysan en son gerek yok), ama kuduzluk birşey yok.

  • cruseo  (19.12.12 10:09:41) 
antibiyotikli merhem. daha çabuk geçirir.


  • mea maxima culpa  (19.12.12 10:14:01) 
aşı değil iz geçirici sormuş arkadaş.
Sanırım fondoten uygulamak ve iş dışı zamanlarda bepantene banyosu yaptırmak olabilir. Bir de kozmetik iz geçirici kremler var, eczaneye sorabilirsiniz ama pahalıdır.

  • whoosie  (19.12.12 10:15:12) 
tetanoz aşısı filan. abartsaydınız bir de.

bence karantinaya alsınla evinizi ve işyerinizi :)
  • mea maxima culpa  (19.12.12 10:20:20) 
tetanoz aşısını kesinlikle ihmal etmeyin


  • ssyumusakg  (19.12.12 10:22:19) 
şu ana dek elimi yüzümü kolumu bacağımı evime alıp misafir ettiğim onlarca sokak kedisi çizdi. bir şey olmaz. bokunu çıkarmayın. en fazla mikrop kapma riski var. zaten kolonya sürüp yıkamışsın.

izi geçirmek için de bepantene sürüp pudra/fondotenle kapatabilirsin en iyi ihtimalle. ne yaparsan yap kalır o iz bir kaç hafta.
  • sir gawain  (19.12.12 10:32:23) 
mikrop kapma, uyuz vb. olmaz.
kabuk bağlamaya başladığı zamanlarda her gün aklına geldikçe (yara iyileştiktn sonrasına ya da iz kayboluncaya kadar) madecassol sürersen izi kalmaz.

  • blatta hiberna  (19.12.12 10:43:35) 
kedi tırmalamasından da kuduz bulaşır. ama ev kedisiyse kuduz olacağını zannetmiyorum. bi sağlık ocağına git. durumu anlat. belki tetanoz aşısına bile gerek duymazlar..


  • bilmemkacincinick  (19.12.12 10:47:21 ~ 10:47:58) 
contractubex var iz bırakması muhtemel yaralar için, yine de doktora danışmadan girmeyin bu işlere.


  • montreal  (19.12.12 11:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.