[]

messi yavşaklığı

tamam messi dünyanın en iyi futbolcusu falan da, her fırsatta da methiyeler düzmek neyin nessi amk. 4-5-6 yıldır methiyeler düzülüyor bu herife, bi 10 sene falan daha düzülür, bıkmayacak mısınız amk?

anladık, messi bambaşka bi şey.


 
ne yapalım çok gol atıyo diye yerin dibine mi sokalım?


  • baldur  (18.12.12 23:00:33) 
yerin dibine sokun demiyorum, her gol attığında "çok başka futbolcu yeeaaa bu dünya'dan değil" duyacaksak işimiz var. susun artık amk, alışmadınız mı daha?


  • yarey  (18.12.12 23:03:20) 
yarey canın bir şeye mi sıkkın kardeşim? bu şekilde çemkirmen çok yersiz geldi bana şimdi.


  • kambocya diasporasi  (18.12.12 23:04:50) 
bir de bu spikerler bile artık "messiii ve gooool" demiyor, sadece "messssssiiiii" diyor. ulan gol oldu it


  • yarey  (18.12.12 23:05:11 ~ 23:07:31) 
messiye koyim sana bisey olmasin. herifi yolda gorsem pandik atarim siklemem. ama dunyayi parmaginda oynatiyo.

genelde benim gibi bi baltaya sap olamayan adamlar kil buna ama aklinda bulunsun :)
  • snatch  (18.12.12 23:11:04) 
adam futbol tanrısı gibi düştü ortalıga ne yapalım.maradona pele yada best i izleyemedik ki...adam bu yasta bu yetenek,10 yıl daha götürür.adamı eleştirmek yersiz saygı duymak lazım,adamın yaptıgı iş iş değil,cocuklugumuzdan beri futbol oynuyoruzda ne oldu hala sınırlıyız.kendimi bildiğimden beri futbolu takip ederim,20 senedir yetiştirdiğimiz 3 5 yetenek var yada yok..ne yapalım messi geldi bizde saygıda kusur etmiyoruz


  • mukon  (18.12.12 23:13:35) 
olm messi diyince gol demeye gerek yok zaten. spikerler gereksiz uzatmıyo orda.


  • baldur  (18.12.12 23:13:39) 
ronaldo varken o messi neymiş. buldu barçayı oynuyo lavuk. ronaldo premier ligde milletin kramponunu eline verdi de geldi, pellegrini'nin realini bile zirvede tutan realdi. kadroları da kıyaslarsanız realin yaratıcı oyuncusunun barçaya göre ne kadar az olduğunu görürsünüz. buna rağmen ronaldo messiyle her türlü "vs." listeleri içerisinde olabiliyor. buraya kadarkiler yeşil saha içerisindekilerdi. yeşil saha dışında ronaldo özel hayatıyla zaten messi eziğinin ömrünü hayatını karides diye yer. çocukluk aşkıyla evlenen futbolcudan büyük topçu olmaz oğlum. bakın "paramın %50'sini kadınlara, %40'ını alkole harcadım. gerisi de öyle çarçur oldu" diyen george best bir sikim başarısı olmamasına rağmen hala "maradona good, pele better, george best" mottosuyla anılır. futbolculuk dediğimiz şey ekrandan yaşayamadığımız hayatlara bakıp imrenirken "vur be aslanım bizim yerimize de vur amk" coşkusu değil mi biraz da? messi kısa pas yapmış dar alanda, çok da fifi afedersin. asla bir efsane olamaz.


  • barut  (18.12.12 23:21:38) 
messi diyoruz , apaçi ronaldo diyo ahahaha adam bi kere isimden kaybediyo lan legend r9 varken o apaçiye noluyo


  • kreider  (18.12.12 23:37:59) 
Herhangi bi topçummessi nin attığı golleri atsa yer yerinden oynar. Adamın attığı normal gol yok la, tüm goller ileri derecede twknik gerektiriyor ya bitiriliş yada oluşturuluş bakımından. Ama leo messi olayı o kadar abarttı ki ekstrem gollerde bile spikerler ercan taner sıtayla "messi,messi,messi" anlıyorsun ki herif yine atmış golü. Ve ayrıca düşünsene adamın bu sezon attığı yaklaşık 90 küsür golün hepsinde " MESSİİİİİİİİİİİEAAAA GOOOOAAAAAALLLLLLLL GOOAAALLL Goooolllllllll" dendiğini. Fc barca nın twitter hesabı bıle ıklemıyor artık nerdeyse .

Ha bi de pele cıkıçdedi ki neymar messi den daha iyi. O bambaşka bi olay.
  • Sskywalkeremre  (19.12.12 03:25:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.