[]

Küçükken hiç zorla saçınızı kestirdiler mi?

Akşam akşam canım sıkıldı, konuşacak konu bulayım dedim.

Sizin de saçınızı zorla kestirdiler mi hiç küçükken?

Benim ilkokul 2. sınıfa başlarken upuzun saçlarımı amerikan tıraşı kestirmişlerdi. Annem okula başlayacağım hafta beni kandırıp kuaföre götürmüştü, uçlarından kestirelim demişti.

Sonra kuaför "kapat gözlerini, eğ başını öne" dedi ve başladı makineyle tıraş etmeye. Çok ağlamıştım.

Var mı sizin de böyle iğrenç anılarınız?

 
(bkz: #11311623)


  • entrapmen  (18.12.12 18:14:33) 
benim ilkokul kayıt fotoğrafım dazlak, siyah önlük, kırmızı arkaplan... nasıl ağladığımı dün gibi hatırlıyorum :)


  • raif_efendi  (18.12.12 18:17:43) 
ne cani anneleriniz varmış.

bütün hayatım belime kadar kıvırcık saçların her sabah taranma seramonisi ile geçti. ilkokul boyunca annem hadi cecilia saçlarını tarayacağız uyan diye uyandırırdı.

ne mutlu mesut bi çocukluk geçirmişim :D
  • cecilia  (18.12.12 18:19:54) 
küçükken anneme veya babama "beni berbere götür" demedim hiç. muzla kandırırlardı hep. yapacak bir şey yoktu.


  • kambocya diasporasi  (18.12.12 18:21:30) 
benimkiler de cacilia gibiydi bi oyana bi bu yana sallardım böyle ooooh hiç de kesmediler yazık size


  • neira  (18.12.12 18:21:57) 
vallahi ben güle oynaya gidiyordum berbere. amerikan traşı yakışıyordu bana hep ondan yaptırıyordum :) ama kardeşim berberden korktuğu için peder bey traş makinası almıştı evde kesiyordu saçlarını :)


  • mattiadestro  (18.12.12 18:24:24) 
senin yine bir kereye mahsus olmuş. ben ortaokula geçinceye kadar babam saçlarımı hep 3 numara kestirirdi. berbere hep tembihlerdi, bu çocucuğun saçlarını komple keseceksin asla uzun bırakmak yok derdi.

hiç unutmuyorum ilkokul 4. sınıfta berber abi saçlarımın kenarlarını 3 numara kesip yukarıyı baya bir bırakmış en sonunda da bir güzel jöle sürüp kaldırmıştı beni koltuktan. sonra eve gittim. eve girmemle çıkıp berbere gitmem bir olmuştu. evde babam benim saçları jöleli bir şekilde gördükten sonra baya bi laflar saymıştı:)
  • frutos  (18.12.12 18:42:54 ~ 18:44:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.