[]

Kedi aşısını başka veterinerde yaptırabiliiyormuyuz ?

Arkadasım kedisini yeni aldı ve bir veterinerde ilk aşısını yaptırdı. ilk aşısı oldugu icinde karneside o veterinerde cıkartıldı ve ilk aşıya 40 tl vermis fiyat normalmi çokmu ?
Eger fazlaysa Kagıthane ve Mecidiyekoy civarlarında daha ucuza yaptırabilcegimiz bir veteriner biliyormusunuz ?



 
evet, karnesini gösterin gereken aşı herhangi bir veterinerde yapılır.
levent'te ada veterineri tavsiye ederim, kağıthane-mecidiyeköy civarında bildiğim veteriner yok.
hangi aşısını olmuş bilmiyorum, ama fiyatlar genelde o civardaydı hatırladığım kadarıyla.
  • blatta hiberna  (18.12.12 00:34:36) 
fatih te hayvan hastansinde 40 tl almışlardı bizden de.fazla gelmişti tabii.şimdi alibeyköyde haliç veteriner var tolga daha az alıyor 25 30 tl bi aşıya.böyle.


  • benkoşarımaşaalara  (18.12.12 00:47:31) 
istanbul için 40 iyi.


  • ben smyrna  (18.12.12 01:23:42) 
aşıyı 40 liraya yaptırmak normal bulunurken (piyasası oysa benim için sorun yok) doktora gidildiğinde verilen 3-5 liralık ücretler neden bu kadar kıyamet koparıyor?


  • kamile necaset  (18.12.12 02:03:30) 
çünkü hayvanların sigortası için her ay maaşımızdan brüt maaşın beşte biri, altıda biri kadar para kesilmiyor, oysa kendi sağlık harcamalarımız için zaten her ay istesek de istemesek de maaşımızdan kesiyorlar cırt diye.


  • alice practice  (18.12.12 02:26:23) 
@kamile necaset: alice practice +1
ayrıca kedi-köpek vb. beslemek insanın tamamen kendi kendine karar verdiği bir şey.
bir tercih.
zaten bunu ödeyecek parası olmayanlar genelde sokaktakileri falan besleyip, bakamayacaklarını düşünerek eve hayvan almıyorlar.
ama insanın kendi sağlığı ve bunun için ödediği zorunlu ücretler kişinin kendi kararına göre belirlenmiyor.
  • blatta hiberna  (18.12.12 06:20:54) 
çankaya belediyesi'nin kliniğinde 25 lira. hatta bazı aşılar ücretsiz. araştırın oradaki belediyelerin kliniklerini, daha ekonomik olurlar.


  • bruges  (18.12.12 07:40:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.