[]

dünyanın sonu ile ilgili olarak kaynak lazım

şimdi konu şu ki, boyutlar konusunda pek bi bilgim yok. bi arkadaşım bu konuyla ilgili bi tartışma ve bikaç kaynağa rastlamış, X olayından mütevellit, boyut değişmeleri gözlenebilir ve bazı insanların şakakları açılırken bazıları da ölebililir öngörüsü olan bi durum varmış.

bu olay nedir?

ve böyle boyutlar, uzay, kara delik vs konularında bana bilgi verebilecek bilimsel bi site var mı bildiğiniz?

 
bi abla var dolores cannon - convoluted universe diye bazı konuşmaları ve kitapları var .bahsettiğin öngörüyü ondan duydum.
lightworkers diye bir grup var bunlar da bu konularda bilgi veriyor beacons of light messages da her ay yaptıkları toplantıları yayınlıyolar.
bunların hepsi channelling denen medyum işleridir bunu da belirteyim de. dolores abla da regresyoncu hipnozcu, yani önceki hayatlara döndüren hipnozcu. ayrıca dna aktivasyonu, evrende suyun azalması gibi konulara da bakabilirsin kekstra olarak. bunlar bilimsel konular değil tabi ki.
11 boyut meselesini inceleyebilirsin, sanki o daha bir bilimsel, ama ondan da tam emin değilim çünkü bu konuların büyük kısmı bilinmiyor, anlaşılamıyor. he bi de çoklu evren teorisine de bakabilirsin, multiverse. bunlar hep toori.
  • kediebesi  (18.12.12 02:15:47 ~ 02:17:46) 
yok öyle bir bilim. dolayısıyla bilimsel sitesi de yok. ayrıca onlar teori değil, hipotez. öyle kalifiye hipotezler de değiller. tevatürden ve çarpıtmadan ibaret deli saçmaları desek daha isabetli.
mark twain "get your facts first, then you can distort them as you please" demiş. nedense geliverdi aklıma.

  • kargn  (18.12.12 02:57:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.