[]

avea bağlılık, taahhüt kampanyası

fenercell hattımla 12 ay taahhüt vererek 12 ay boyunca 500mb internet ve 500sms her yöne paketini (ikiz paket) %100 indirimli yani bedavaya alıyorum.

taahhütün bozulma şartları hakkında bilgisi olan var mı? sitelerinde yazmıyor. avea'nın (fenercellin değil dikkat!) başka faturalı tarifelerine geçersem taahhüt bozulur mu?

not: sadece bu kampanya için konuşuyorum, diğerlerinde bozulmadığını biliyorum.

Kampanyanın linkleri:

www.avea.com.tr

www.avea.com.tr

 
Yapılan indirimin fiyatı alınır diye biliyorum örneğin ayda 10 lira indirim yaptı 3 ay kullanıp vazgeçtin 30 lira alırlar.


  • gorkemgoksu  (17.12.12 20:17:55) 
taahhüt bozmalarda genelde yüklü miktar para istiyorlar.


  • 9kuyruklukedi  (17.12.12 20:18:07) 
ne kadar para alacaklarını biliyorum. ben taahhüdün hangi şartlarda bozulacağını soruyorum. numara taşıma, hat iptali durumlarında bozulacağını biliyorum. sormak istediğim hattımı fenercell değil de avea'nın faturalı başka bir tarifesine taşısam taahhüt bozulur mu?


  • mr.goodcat  (17.12.12 20:22:49 ~ 20:23:36) 
müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin bence.


  • 9kuyruklukedi  (17.12.12 21:10:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.