[]

İddaa

Şİmdi iddaadan çok bi para kazanmışlıgım yok da merak ettim,ne kadar meblağa kadar gidip iddaa bayisinden alabiliyoruz? Sonrasında noluyo?




 
kuponun arkasında en altta yazıyor. 3010 tl ye kadar bayiler, sonrası ziraat veya garanti bankası şubelerinden.


  • xenophobe  (17.12.12 17:57:08) 
Şimdi bayiye gitsem mesela 1000 tl kazanıp, adamda o kadar para olur mu bi tereddüt ettim gerçi iyi kazanıyolar
he tabi 17 yaşındayım bi de, oynarken sıkıntı olmuyo da verirken olabilir sanki

  • guguklusaat  (17.12.12 18:01:05) 
varsa veriyor yoksa akşama filan uğra diyor.


  • mega idea  (17.12.12 18:14:59) 
yüksek ; + 3000 tl ve üstü kazanmış kuponlarınız varsa bostancı çevresinde ki bazı bayiler % 5-7 fazla vererek satın alabiliyor.
neden derseniz .. adamın elinde kayıt dısı para var .. sizin elinizdeki kuponu satın alıp bankadan bozdurunca o kayıt dısı para kayıt içi hale gelmiş oluyor ;)

  • opunce kurbaa olan prens  (17.12.12 18:29:57) 
bir abine falan rica et senin yerine o alsın. ama büyük gösteriyorsan sıkıntı yok :)


  • mattiadestro  (17.12.12 18:30:50) 
bilyoner,tuttur,oley den falan oyna direk hesabına yatsın para.geçende biri 96milyar tutturdu yasal kesintiyi yapıp şak diye yatırmışlar parasını
edit; bu arada 96bin tutturanda var iddada biz 30tlyi zor görüyoruz :(

  • srcns  (17.12.12 19:19:19 ~ 19:20:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.