[]

bir kzın araba tutkusu olması sizce samimi mi

arabalara ve hıza düşkün olan bir kız var arkadaş çevremde sinirlerimi bozuyor biraz özenti olduğunu ve erkekleri etkilemek için bunu kullandığını düşünüyorum sizinde çevrenizde vardır bunlar ne düşünüyorsunuz..

not:bu dediklerim ağır futbol fanatikliği yapan kızlar içinde geçerli..


 
oldukça samimi. yollarda elime veren çok kişi tanıyorum, bilgi olarak verenler de var.


  • derectus  (17.12.12 17:12:31) 
ikisi de mümkün kişisine göre gerçekten özentilik de yapıyor olabilir gerçekten seviyor da olabilir. her iki tür insan da tanıdım çünkü görmek lazım


  • ssyumusakg  (17.12.12 17:12:51) 
onun yanındayken sen arabalarla ilgilenme geçer.


  • islergucler  (17.12.12 17:12:58) 
acikcasi ben de bir kiz olarak, arabalara ve hiza asiri duskunum ama bunu sadece erkeklerin yaninda dile getirmiyorum mesela, kizlarla da konusuyorum. Muhabbeti gecerse konusurum ama sirf bu konuyla ilgi cekmek istermis gibi olmasin diye, yanlis anlasilmasin diye cok fazla erkeklerle muhabbetini yapmiyorum


  • KadifeDevrim  (17.12.12 17:19:59) 
alışılmadık şekilde samimi.

etkilemek konusunda ise ben böyle bi kızdan soğurum olsa olsa
  • solo  (17.12.12 17:22:41) 
kadın kişi olarak arabalara , hıza düşkünüm en çok da beşiktaşa düşkünüm.beni uzun süredir tanıyanlar ne kadar samimi olduğumu bilir , tanımadığım insanın yanında bu konulara girmem ama kız arkadaşlarım da bu konulardan hoşlanmadığı için erkek arkadaşlarımla konuşurum , onların da benimle konuşmaktan zevk aldığını düşünüyorum


  • proustun bir aski  (17.12.12 17:23:20) 
Benim de sinirlerimi sizin gibi "kadın-araba, kadın-futbol, erkek-yemek, erkek-ev işi" gibi sikko şeylere takılanlar bozuyor. Onu ne yapacağuk?

O anda o konuya dair muhatap olduğunuz kadın samimi mi onu sorgulamak lazım önce? Kadın samimi değilse, değil futbol fanatizmi ya da araba tutkusu diğer konularda da samimi değildir. Ha siz neden özellikle araba-futbol olayına takıldınız? Çünkü bunlar "erkek" işi. Erkekler de kesin kadın "versin" diye yemek yapıyor değil mi? Yoksa yemek yapmak da "kadın işi"

Ben sizin standartlarınızı, kalıplarınızı yiyeyim ya. Canlarım benim.
  • Savina Y.  (17.12.12 17:29:29) 
Düşkünlük ne kelime Impreza WRX STi(kocaman 555 çıkartması vardı) ile okula gelen bi kız vardı bölümde. Çok güzel böyle insanları görmek.


  • heritage  (17.12.12 17:31:00) 
yahu ne ilgisi var? bir erkek olarak futbol zerre ilgimi çekmiyor ama bunu toplum içinde konusu açılınca normal bir biçimde dile getirdiğim zaman ilgi çekmek için mi söylemiş oluyorum? nedir bu farklı cinsiyetlere farklı görevler yükleme derdi, daha mı kafanızda tanımlı oluyor her şey, rahatlıyor musunuz? sosyal anlamda sizden beklenen şeyleri yapıp farklı bir şeyler yapan birisini görünce onu garipseyip "ilgi çekmeye çalışıyor" diyerek kendinizi mi rahatlatıyorsunuz?

kafanızdaki şu kalıplardan kurtulun artık. yıl 2012.
  • sharksmile  (17.12.12 17:35:18 ~ 17:41:36) 
Bir kadın olarak arabaları, silahları ve video oyunlarını seviyorum. Porno filan da izlerim. Bu ilgi alanları yalnızca erkeklere özgülenmiş değil. Aşınız bunları.


  • lotesse  (17.12.12 18:14:06) 
cinsiyet ve genderdan bağımsız olarak söylüyorum:

1. aşırı fanatiklik psikolojik olarak sağlıklı bir şey değil. (ben kişisel olarak akıl sağlığına inanmıyorum, ama batı bilimini kullanarak haklı çıkabilirsin diye diyorum)
2. bir şeyin fanatiği isen, -karşı görüşü geçtim- diğer görüşlere kör hale gelebilirsin. ne kadar az fanatik olursan, başkalarını duyabilme ve dinleyebilme şansın o kadar artar. (diyalog kültürü)
3. futbol takımı, araba markası fanatiği olmak bana göre çok itici şeyler. benim çevremde hiç yok, hiç hoşlanmam. en son terk ettiğim üniversitede falan vardı bu tipler. bu baya baya senedir yoklar demek. bu tarz şeyleri çok dile getiren yabancıları ise zaten cahil ve fakir olarak etiketler, bir daha da konuşmamak ve karşılaşmamak için çaba sarf ederim, çöpe atarım.
4. mesela futbol kültürüne ilgilidir insan, o ayrı mesele. araba tasarımlarına ilgilidir, fevkalade ayrı bir mesele. işin mühendisliğindedir; bambaşka bir mesele. koçtur, antrenördür, sporcudur, o da ayrı mesele. ama bir şeyi altını doldurmadan yapmak basitlik, cahillik.

5. genel olarak insanlar çok üzücü durumdalar. çok sevgisiz yetişiyorlar. bunun üzerine bir de belli kültürleri alamıyorlar (aileden, yetişirken etrafta bulunan insanlardan, arkadaşlardan etc.)sokakta artık ne kültür buldularsa onu alıyorlar. futbol, dedikodu kültürü, araba, (maaşının ederinde) smartphone almak bunlardan birkaçı.

!!. fakat bu senin de o insana sevgisizlikle yaklaşmanı gerektirmiyor. anlıyorum, bu kız bu işi performansa dönüştürmüş, bu da seni fena halde rahatsız etmiş. ama "erkekleri etkilemek için" diye bir çıkarıma varmamalısın. yeterince iyi tanıyor musun bu insanı? bu kadar rahatsız oluyorsan; bulunma bu insanın yanında? seni bu kadar rahatsız ediyorsa, nasıl oluyor da aynı arkadaş çevresinde / grubundasınız? ya da hala neden? sana bu kadar ters gelen bir insan yakın çevrendeyse ve kopamıyorsan, ama o çevredeki insanlar seviyorsa bu sende bir sıkıntı, bir öfke yaratabilir. tercih edilmiyor hissedebilirsin. gruptaki konumu yüksekse kızın, onun kuralları daha geçerli olur. bundan rahatsız olmuş olabilir misin?

bence senin durumunda bu farklı detaylar var. neden bu kız seni buraya özel bir soru olarak taşıyabileceğin kadar rahatsız ediyor? biraz onu sorman lazım, olabildiğince adil bir şekilde.

yoksa ben de yay burçluğumu yapıp, kıza özenti-ezik-fakir-cahil-aptal-çirkin-bokçik derim. ama önce kızın niyetlerinin kökeninden ve neden ikinizin de aynı arkadaş grubunda yer aldığınızdan emin olmalısın. yoksa çok kolay aşağılamak. kız-erkek olarak da bakman da doğru değil bence. böyle saçmalıkların cinsiyeti olmaz.
  • fauxhumanitas  (17.12.12 18:21:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.