[]

mehmet topal

ulan yıllardır selçuk şahin'i eleştirdik, sabri'yle dalga geçtik, barış özbek adam mı dedik. biri de çıkıp şu topal'ı eleştirmedi. ya arkadaş hiç mi maç izlemiyorsunuz? şu adamın ne katkısı var fb'ye biri söylesin allah aşkına. hadi ofansif özelliklerin hiç yok, sıfırsın. yetenek yok, oyun görüşü hiç yok, bi tane öne oynamazsın, çalım atmazsın. tamam hepsine kabul. ama arkadaş sen bi dmc'sin. ulan biraz ısır rakibi, azıcık lan azıcık bas orta sahada. bi hava topu al nebileyim kayarak müdahale yap, sarı kart gör ama bişey yap lan. olm her hareketi mi ofsayt olur bi adamın? nasıl futbolcusun sen bi söyle lan. bu gözler josico'ları, maldonado'ları gördü, mustafa sarp'ları gördü. yemin ediyorum bak sen futbolcuysan bu saydığım adamların önünde saygıyla eğilmek lazım. bu adam nasıl oluyor da her maç 90 dk sahada kalıyor, ilk 11 başlıyor. yeri garanti la adamın. hay ben böyle ön liberonun da, ön libero denen kavramın da, defansif futbol anlayışının da, senin oynatacağın futbolun da -hoca- ta amına koyayım. hazır bu kadar sinirlenmişken meireles'e de değinmek isterim. armayı öptün ya, he adamın dibisin. bokumun dibisin bence, seni yıldız futbolcu diye lanse edenin ellerinden öpeyim. cristian senin de! rahatladım ve sakinim.




 
uzaktan iyi vurdu.


  • titoslavija  (16.12.12 22:30:09) 
Kardes icimi okudun resmen 30 yasindayim bu kadar vasifsiz futbolcunun ilk onbirde oldugu bir sezon hatirlamiyorum ve bunu Fenerliyim diye demiyorum, Gençlerbirliğinin veya İstanbulsporun (bu örnekleri vermemin nedeni nispeten küçük bir camialar olması) 90ların sonu 2000lerin başındaki kadroları şimdiki Fener kadrosuna göre kalite anlamında üst seviyedeydi.Ne oldu da Bu Mehmet Topal gibi kabiliyet düşmanı futbolcular yıldız diye pazarlanır oldu anlayabilmiş değilim.2A gitmedikçe durumun değişeceğini zannetmiyorum.


  • nicotr  (16.12.12 22:33:31) 
Besiktasliyim, adamla hic alakam yok ama ben de oldum olasi sevmem. Onun oynadigi mevkiye bank asyadan bir adam alip koysan da cok bir sey farketmezmiş gibi duruyor.


  • sAINT  (16.12.12 23:52:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.