[]

Paypaldan gelen mailler

Az önce paypal a kayıt oldum ve kartımı filan tanımladım bir miktar para filan çekti sonra kodu girdim. Şuan hesabım teyitli diyor.

Lakin sorum şu mail hesabıma 1-2 dk da bir e posta geliyor.

Bu hep gelecek mi ?

Kartınızı onaylayın

Merhaba ................

Tebrikler! 16 déc 2012 tarihinde kartınızı PayPal hesabınıza başarıyla eklediniz. Bu kartı PayPal'da belirli limitler dahilinde kullanabilirsiniz. Bu limitleri kaldırmak ve güvenliğinizi artırmak için kartınızı teyit etmeniz gerekir. Bu nedenle kartınızdan bir çekim yaptık ve bunu onaylamanız gerekiyor. İşlemi tamamladığınızda bu para PayPal hesabınıza iade edilecektir.

Çekilen tutar için kart ekstrenize 4 haneli bir kod gönderdik. Bu tutarı öğrenebileceğiniz yerler:

Kart ekstreniz
Online bankacılık ve kartınızla ilgili dönem içi işlemler
Kredi kartınızı çıkaran kuruluşun müşteri hizmetleri
Bazı bankalarda bu kodun görünmesi 1 gün kadar sürebilir. Teyit işlemini tamamladıktan sonra tutar iade edilir.

 
kredi kartı işlem geçmişine girip paypalın bu 4 haneli koduna erişmen lazım. orda yoksa provizyon işlemlerine bak. o kodu alıp paypal a ilgili yere giriş yap ve paypal harcama limitini kaldırmış olacaksın.

bu mail bu işlem için gönderilmiş.
  • sttc  (16.12.12 22:00:36 ~ 22:00:50) 
Paypalda su siralar teknik bir ariza var, destek bolumunden turkce bir mail yazl ilgileniyolar ve duzeltiyolar.


  • engel  (16.12.12 22:23:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.