[]

kışın gözlük takmak

hafif güneş olsa bile gozluk takar mısınız?




 
gözlük yaz-kış sabah-akşam takılır göz bozuksa.

eğer dediğin güneş gözlüğüyse takarım. takmak lazım.
UV filtresi boşuna değil onlarda, sadece rahat etmek için değil korumak için de kullanılıyor. kışın güneş insanlar güneş gözlüğü takmıyor UV ışın yollamayayım demiyor.
  • milan baros  (16.12.12 12:01:04) 
bahsettiğin güneş gözlüğü heralde,

gerekiyorsa takarım niye takmiyim, özellikle etraf taraf karlar altındaysa güneş gözlüğü çok işe yarar yerden yansıyan ışınları bloke etmek için.
  • nwnd  (16.12.12 12:03:40) 
Kar varsa mutlaka takarım. Onun haricinde de hava açıksa takarım. UV kısmını geçtim gözüm fazla ışıktan rahatsız oluyor. Işık ne zaman çoksa o zaman takıyorum.


  • onexey  (16.12.12 12:07:26) 
gözlük değilde ince bi katman güneş kremi sürüyorum.iki ayrı doktor önermişti.kışın bile sür açık havada diye.


  • aşksız prens  (16.12.12 12:23:03) 
havadaki ve atmosfer koşullarındaki "beyaz ayarı"nın değişmesinden dolayı bilhassa takarım.


  • fauxhumanitas  (16.12.12 12:26:00) 
Hava çok kapalı ve karanlık olmadığı müddetçe ben de yaz kış takarım. Kışın da hem uçuşan tozlardan koruyor (lens kullanıyorum, tozlar gözüme yapıştığı içün), hem de hafif bir aydınlık bile gözümü çok alıyor (hassas olduğu içün).


  • Savina Y.  (16.12.12 13:13:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.