[]

vedat milor

bu abimiz neden gurmelik yapıyor ? bi de bi insan nasıl gurme oluyor ? teşekkür ederim.




 
Çünkü bu işi seviyor. Yemek kültürünü yaşatmaya çalışıyor. Köy demeden, lokanta demeden, restoran demeden her yere gidiyor ve güzel olduğunu düşündüğü yemekler hakkında bilgilendiriyor. Zevk için yapıyor yani. Bunun da en güzel ispatı, o müthiş kariyerine rağmen hayatının her döneminde bu işe devam etmesi ve bunun uğrunda birçok şeyden feragat etmiş olması.


  • ahmetcan44  (15.12.12 15:50:21) 
su katılmamış bir sefa pezevengi (şair burda imrenmiş , takdir etmiş) oldugu için yapıyor iyi de yapıyor :) cv sine bir bak yada vedat milor başlığını bir oku sözlükte ne demek istediğimi anlayacaksın :)


  • opunce kurbaa olan prens  (15.12.12 15:50:21) 
adam kırk defa dedi "ben gurme falan değilim" diye, hep ntv'nin bok yemesi. kendisi bir gurmandır, yemeğin şekli ile biçimiyle ilgilenmez.

yapmasının sebebi tamamıyla kişisel ilgi. ayrıntılı bilgi ve kendi ağzından öyküsü için (bkz: #17577669).

bir insan nasıl gurme oluyor bilmiyorum ancak öncelik yiyip içmekten zevk alıp ne yiyip içtiğini öğrenme merakıyla başlıyor herhalde her şey. titizlikle tüm izleri takip etmeye başlayınca da iyi bir gurme olmak için ilk adımları atmaya başlıyorsunuz ancak yol uzun.
  • demcan  (15.12.12 15:54:24 ~ 15:59:48) 
lezzetli bir yemeğe ulaşmak için şehirler arası ya da ülkeler arası seyahat edebilen insanları gurme olarak tanımlamıştır vedat amcamız.

kendisi aslında şarap uzmanıdır. italyan şarapları ve yemekleri üzerine kitap yazmışlığı vardır. yemek onun bu alandaki ikinci uzmanlığıdır. aynı zamanda avukat, sosyolog ve ekonomi uzmanıdır.
  • zgrydn  (15.12.12 16:00:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.