[]

üşüyoruum!

evdeki ısınma ihtiyacından dolayı bir ısıtıcı almak istiyorum. fanlı ısıtıcılar mı daha verimli olur yoksa ufo tipi turuncu ışıklılar mı?
performans/elektrik sarfiyatı acısından.
ayrıca gunde 2 saat yaksam ortalama ne kadara patlar bana ?


 
bende kumtel'in 40 liraya satılan küçük ısıtıcılarından vardı. fanlı değil, ufo tipi turuncu ışıklı. dediğin gibi günde 2 saat falan yakıyordum akşamları, faturada sadece 10 liralık bir oynama olmuştu. verimlilik açısından hangisi daha iyidir bilemeyeceğim ama ben fanlıların o buz gibi odayı ısıtabileceğinden şüpheliydim.


  • letheavendangered  (15.12.12 13:15:00) 
iş yerimdeki odamda fanlı minicik bir ısıtıcı var müthiş ısıtıyor. herkesin gözü var nazar değecek diye korkuyorum. :) tavsiyem fanlı.


  • kakao  (15.12.12 13:32:17) 
markası modeli nasıl bir şey acaba tarif etseniz ? ve kaç watt?


  • bennerdenbileyim  (15.12.12 13:33:00) 
Ufo sakin ama sakin alma, o kadar hasta ediyor ki kendine gelemiyorsun. Radyator al.


  • mikail bey  (15.12.12 13:34:30) 
bir kaç yıl önce media markt'tan alındı. equation diye bi marka.


  • kakao  (15.12.12 13:39:43) 
fanlı elektrikli ısıtıcı.

turuncu ışıklı dediklerini kapattığın anda oda soğuyor.
  • goldentitan  (15.12.12 13:43:28) 
fanlılar çok yakıyormuş öyle diyorlar. ama ışıklı olanları da kapattığın gibi soğuması olayı da doğru.


  • tuzumkuru  (15.12.12 14:22:28) 
günde iki saat diyorsun, o oda bütün gün soğuk kalırsa çok ama çok zor ısınır.

en iyisi fanlı alman. sıcak hava hemen ısıtır.
  • mea maxima culpa  (15.12.12 19:47:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.