iphoneu birinci nesilden beri ve de macbooku da 2006 yılından beri kullanan birisi olarak, hatta geçen ay sim kartı yuvası bozulan ipadi de kullanan birisi olarak apple ürünlerinin garanti süresinde neredeyse arıza çıkarmadığı yorumuna sadece gülüyorum.
apple teknik servisi çok sorumsuzdur, türkiye için bahsediyorum... kaldı ki; parçaları çok çok pahalıdır. ucuza kaçayım derken astarı yüzünden pahalı olmasın... tabii bu bir kumar oyunudur, ne olacağını bilemezsin, ilk yıl içinde de problem çıkabilir, sonra da.
ayrıca bir yorum: iphone 5 gereksiz bir ürün. bence o kadar para vermeye değmez. şayet ilk iphonenun olacaksa iphone 4s dahi almana gerek yok, bence iphone 4 pekala yeterli. illa telefon alacğaım diyorsan samsung galaxy note 2 harika bir telefon, hava atacağım diyorsan da hay hay
0