[]

Hobbit izleyenler - Spoiler vermeden

Ya simdi Tolkien amcamizin LOTR'i icin her kitabindan bir film yapilmisken tek kitabindan (Hobbit) uc film yapiliyor. Gidip izleyenler soyleyebilir mi film LOTR serisinin her filmi gibi tatmin ediyor mu? Ben datmin olamadim dacmin gooos diyen var mi? Yoksa cilginlik yapip 3-4 yil sonra butun Hobbit filmlerini arka arkaya mi izleyeyim? :D

edit: 3 film var

The Hobbit: An Unexpected Journey
The Hobbit: The Desolation of Smaug (post-production)
The Hobbit: There and Back Again (post-production)

 
3 değil 2 film olacak
öyle acayip çılgınlıklara gerek yok git izle işte
ben daha izlemedim o yüzden böyle rahat konuşuyorum
  • neira  (14.12.12 23:21:50) 
@neira

biraz geriden takip ediyorsun. 3 film olacak. =)
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (14.12.12 23:23:07) 
Ben gayet begendim, hatta film bittiginde ne oldu yahu daha yeni basladi diye dusunup uzuldum.


  • crown  (14.12.12 23:24:23) 
Konu bakımından bir LOTR değil ama kesinlikle izlemelisin. Biz yıllarca bu anı bekledik sen 3-4 yıl sonra mı izlesem diyorsun.

yapma volkan.

3-4 yıl sonra extended sürümlerini arka arkaya izlersin.
  • efreet sultan  (14.12.12 23:26:32 ~ 23:26:49) 
hobbit kitabında olay akışı hızlıydı diye hatırlıyorum. lotr serisi daha çok diyaloglar içerdiği için hacimce daha büyük. o yüzden bir kitaptan üç film çıkarılabilir biraz zorlama olsa da.
açıkçası beni tatmin etti.

  • uepuey  (14.12.12 23:29:08) 
peki ben de şey sorayım. lotr serisinden ilk 2 filmi izlemiş ve sizler gibi "eeeooooaaaa süper yaaa bayıldımm hamile kaldım zehirlendim yaaa" falan gibi tepkiler vermedim. öyle ki 3. filmi de izlemedim zaten. çünkü fantastik filmleri o kadar da sevmiyorum. neyse. şimdi ben buna gitsem nolur? lotr ile çok mu alakalı? yoksa ayrı bi film olarak düşünüp herkes gidebilir mi? arkadaşlarım falan gitmek istiyor, ben de 3 boyutlu muhabbetini sevdiğimden gitmek istiyorum da.


  • nathanieltroy  (14.12.12 23:31:23) 
öyle yazıodu gazetede ne bilim 3e çıkmış yine
sphotos-b.ak.fbcdn.net
:)))
3 4 yıl beklenmez bence hemen git
  • neira  (14.12.12 23:32:30) 
@nathanieltroy komikli epey sahnesi var, cüceler neşeli varlıklar. hiç yoktan gülmüş olursun :)


  • uepuey  (14.12.12 23:38:07) 
her kitabından bir film yapıldı değil aslında, yüzüklerin efendisi üçleme, ama aynı konu. Kitaplar da birbirinin devamı haliyle.


  • april12th  (15.12.12 00:08:25) 
@april12th, demek istedigim, 3 koca kitaptan 3 film cikti LOTR icin. Hobbit icinse 1 kitaptan 3 film cikacak..


  • she was my baby  (15.12.12 00:10:45) 
@she was my baby

şimdi gitmedim ama hobbit'i okumuşsan bilirsin...arada olayları anlatmıyor çok detaylıca. "bu olay bilmem kaç yüzyıl sonra yaşanacaktı." "ya da bu olay bilmem kaç yy önce yaşanmıştı." diye. işte oraları da silmarillion ve hurin'in çocuklarında az çok bulabiliyorsun filan...bence oralardan da bir şeyler kattı. o araları doldurursan beş film bile çıkar.
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (15.12.12 00:18:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.