[]

isiran yavru kedi

5,5 aylik civarinda kedi sahiplendim(disi) sokak kedisi.sokaktan bulan birinden aldim hatta.ilk hafta boyle bir huyu yoktu ama sonra her sevmek istedigimde sirt ustu donuyor ve elimi uzatincada isiriyor.oyun oynadigini biliyorum ama kaapinca da acitiyor cok:( nasi bi onlem alsam nspsam.vahsilesmesin yumusak olsun buyuyunce.




 
kardeşleriyle yeterince oynayamamıştır, kediler kendi aralarında öyle ısırmalı oynarlar çünkü.şimdi size yok kedinin yüzüne spreyle su sık falan diye tavsiye verecekler, ama kedinin tam oyun çağında, göbeğini açıp sizi oraya kıstırıp arka ayaklarıyla da tepiştirik yaparak ısırması çok normal, biz de 2. kedi gelene kadar ısırık içinde kalıyorduk, şimdi kediler birbirlerini ısırarak oynuyorlar.göbeğini açtığında sevmeyerek, elinizi o kapana (kedi kapanı diyorum ben) sokmayarak, onun yerine o pozisyonu aldı mı göbeğine ısırıp tepiştirmesi için bir peluş hayvan koyarak, ısırmanın insana yönelmesini minimuma indirebilirsiniz.bir ipe(bağcık gibi kalınca bir ip) bağlı ufak bir peluş hayvanı sağa sola savurarak yere yatınca göbeğine koyarak enerjisini bu peluş hayvana yöneltmesini sağlayabilirsiniz, yorulduktan sonra da gönül rahatlığıyla sevebilirsiniz.


  • alice practice  (14.12.12 21:01:37) 
alice in dediği gibi elini değil de başka şeyleri ısırtmaya çalış, dişleri düştüğünden kaşınıyordur. parmağını ağzına alırsa hafif hafif masaj yap dişlerine zaten şaşırır pek ısıramaz. bir de esnerken mutlaka ağzına parmağını sok ki öcünü alabilesin :D


  • kediebesi  (14.12.12 21:05:09 ~ 21:05:34) 
bir de şu var ki o ısırarak canınızı yaktığını bilmiyor.belli edin ısırdığında canınızın yandığını. zamanla öğrenecek canınızı yakmamayı.


  • mea maxima culpa  (14.12.12 21:43:02) 
teşekkürler öneriler için.evet peluş hayvanı uzatıyorum öyle bi durumda biraz onunla oyalaniyor. geçmişini bilmediğim için kardeşleriyle oynadımı neler yaptı bilemiyorum. bulan arkadaş sokaktan bulmuş ama sanki daha yavruyken biraz eve alınıp tekrar sokağa bırakılmış gibi demişti. dişlerken oyun oynuyor ama genel olarak bana alışamadı sanırım:(( ben bir yerde oturuyorum gidip öbür odada uyuyor. sonuçta her kedinin farklı karakteri oluyor ama bana hiç yanaşmıyor.bir kaç saniye ancak sevebiliyorum.bunalmasın diye sıkıştırmamaya çalışıyorum rahat bırakıyorum ama yok.benim oturduğum yerde bile oturmuyor. bir de aşılarına da geç başlamış olacağız. bu şekilde geç başlanmasında bir sakınca olur mu acaba. gerçi veterinere soracağım bakalım.. biraz daha büyümüş karakteri oturmuş bir kedi mi sahiplenseydim acaba diyorum. bu kedi ev ev gevzdiği arada sokaklarda kaldığı için sorunlu gibi biraz. ya da güvenini kazanmam gerekiyor bilemiyorum...


  • berrak sudaki kırmızı balık  (15.12.12 22:35:59) 
Kedilerin çoğu sahiplerini ırgalamaz.


  • vexations  (15.12.12 22:44:21) 
küçükken almanız her açıdan iyi. zamanla alışır. sizin yanınızda oturmasını istiyorsanız buna alışması gerekir. alın kendi oturduğunuz odaya koyun. kapıyı da kapatın :) alışır zamanla.

hatta tepenize çıkar baygınlık geçirirsiniz.
  • mea maxima culpa  (16.12.12 16:48:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.