[]

Arakadaşlık kurma (kadın-erkek) ve çıkmanın adabı nasıldır?

Öncelikle çıkmak nedir?
Şimdi diyelim ben bir kızdan hoşlanıyorum. Bunu belli ediyorum ve onun da ilgili olduğunu hissediyorum. Ve ona diyorum ki: akşam beraber bir kahve içelim mi?
Kabul ediyor ve bi yerde oturuyoruz. Şimdi biz çıktık mı?

Ben şimdi kıza hemen seninle arkadaşlık kurmak istiyorum, desem, ondan hoşlandığımı belirtsem ayıp olur mu? Bir müddet beraber takılmalıyız bire bir, hani biraz da yakından tanımak için?

Ve diyelim bir müddet takıldık, iyice hoşlandık birbirimizden. İlişkiyl resmileştirmek için ne hangi zamanlama ile ne demeliyim?

Belki ilişkiyi resmileştirdikten sonra diyeceıim ki, biz onunla çıkıyoruz? Çıkmak hangisi?

 
bu tanımların hepsi ya da hiçbiri.

ilköğretimdekiler yanyana oturmaya da çıkmak der, 25indeki adamlar gelip one night stand modunda geceyi birlikte geçirip çıkmak saymayabilir.

tanım yok pek.

geri kalan kısmı cevaplamaktansa deneyip yanılmanızı tercih ederim.
iyi şanslar...
  • wiillii  (14.12.12 17:17:33) 
bence ne zaman ki kız arkadaşım dersin, bi sahiplenme olur, o zaman çıkmak. dışarı çıkmaya ya da sevişmeye bağlı değil. arkadaşlık kurmak istiyorum demek bana gereksiz geliyor ama sizin kararınız. karşısındaki insanın hoşlandığını hal ve tavırlardan anlıyor insan. ilişkinin resmileşeceği varsa da kendiliğinden olur taraftarıyım ama herkes böyle düşünmeyebilir.


  • inthechaos  (14.12.12 17:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.