[]

Cardfinans Go, ne yapsam bunu ben?

Bilindiği üzere bu kart Finansbank'ın üniversite öğrencilerine verdiği 1000tl limitli kredi kartı. Hali hazırda 560tl öğrenim kredisi alacağım halde ben de başvurdum buna. Geldi bugün. Banka satış temsilcilerinin ballandırarak anlattığı "Faiz yok" lafının yalan olduğunu anladım ilk etapta. Zira kartla gelen açıklamada faiz oranları güzelce sunulmuş. Bunun dışında her yerde +2 taksit imkanı iddia ediliyordu ancak yalnızca Finansbank POS cihazı olan üye iş yerlerindeymiş bu. Aidat kesmeyeceklerini iddia ediyorlar. Gerçi kesseler de fark etmez, yasal olmadığı için tüm bankalardan bu zamana dek Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğimi söyleyerek geri aldım.
Her neyse. Bu kartın avantajları, özellikleri iyi midir? Taksit imkanları, alışveriş fazileri falan nasıldır? Nakit avans kullanmıyorum, ömrümde 2 kere çok acil olduğundan çekmişimdir sadece, o yüzden o açıdan çok sorun yok.
Genel olarak artıları eksileri nelerdir bu kartın sizce? Yalnız dürüst olun. Banka çalışanı biri çıkar, gelir buraya öve öve yalandan anlatır, gerek yok öyle şeylere. Buna göre karar vereceğim. Halihazırda TEB Bonus kullanıyorum ve Go kartı beğenmezsem iptal edip elimde olan ama henüz açtırmadığım Vakıfbank (LIKE) WORLD'umu aktive edeceğim.


 
İlk sene 10 tl, devamında ki seneler 25 ve ya 30'ar tl alıcak senden, Faiz yok, ne zaman yok; atm'den max 100 tl çekersen (1 ay içinde) 100 tl için nakit çekim ücreti vs faiz almıyor, o 100 tl harcama gibi bir sonraki ekstrene yansıyor,

Benim dinlediğim kart tanıtımını aktardım, karta başvurdum rica üzerine fakat teslim almayıp iptal ettirdim, kart ücreti ve ya hesap ücreti adı her ne olursa olsun ödemem ben.

Edit: yapı kredi play kart kullanıyorum, tavsiye ederim.
  • onakomabunako  (14.12.12 13:21:12 ~ 15.12.12 01:28:48) 
bu kartı ben de kullanıyorum. öyle faizlerine falan pek dikkat etmiyorum bilgim yok o konuda. ama şunu biliyorum; kartı verirlerken yıllık kart aidatı yok demişlerdi. fakat her sene yılbasında 25-30 lira arası kart aidatı kesiliyor. her sene itiraz etmekten bıktım amk. her sene ekstrede kart aidatı görmekten, o parayı geri almak için uğraşmaktan bıktım.

ha bir de, o parayı iade etmiyorlar, bir sonraki döneme ait faturadan kesiyorlar.
  • leni 09  (14.12.12 14:08:09) 
ben de kullanıyorum ve borcumu bitirip başka karta geçicem. faizden haberim yok ama birçok mağazada finansbank pos cihazı olmadığı için taksit yaptıramıyorum.

artı ilk yıldan sonra aldıkları kart aidatını vermiyorlar geri. öğrenci için daha uygun şartlar sunan bir bankaya, ya da aynı şartlarda olsa da çoğu yerde taksit yaptırabileceğim bir kredi kartına geçicem.
  • pinkhat  (14.12.12 18:12:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.