[]

İzmirde 20 yaş dişi çekimi için çene cerrahı ya da bu operasyonun uzmanı

Selam, diş hekimim cerrahi müdahale gerek diyerek çekimi reddetti. Ama kimse de tavsiye etmedi. İzmirden, tavsiye edebileceğiniz klinik ya da özel hekim var mı?

Ayrıca, normal çekim ile 20lik çekim arasında bir fark var mı "cerrahi" anlamında, çünkü google da arattığım bir kaç sitede cerrahi hizmet olduğu yazıyor ancak hekimlerin çene cerrahı ya da benzer bir ünvanı yok.

Buralara işlem yaptırılabilir mi?

 
20lik diş normalde gömülü olduğu için çekimi normal diş çekimlerinden oldukça farklıdır. dişetini ve kemiği kaldırıp gömülü olduğu yerde dişe ulaşmak gerekir.
normal çekimler de cerrahi bölümünün konusu olduğu için orada geçiyor ama oldukça farklı. bu operasyonun uzmanı çene cerrahıdır. uzmana yaptırmanızı öneririm.

  • inthechaos  (14.12.12 12:42:34) 
erol saygıyı tavsiye edebilirim. alsancakta dentorion diye bir klinikte çalışıyor.
ama pahalı olabilir biraz.

benimkileri o çekmişti. hiç sorunsuz hallolmuştu.

edit: o zaman başka yer bilmiyorum. annemin eski bir tanıdığıydı. bize baya indirim yapmıştı. ama arayıp başka yer sorabilirsiniz.
  • goldentitan  (14.12.12 12:42:51 ~ 12:45:53) 
Uzman yok ki, google ı yedim, bir tane izmirde 20 yaş dişi ile ilgili tavsiye yok. Ne biçim memleket anlamadım.


  • Yigitabi  (14.12.12 12:43:27) 
dentorion a 5 6 sene önce gitmiştim, son derece pahalı beni aşar. oraya gidemem.


  • Yigitabi  (14.12.12 12:43:59) 
ege üniversitesinde çektirin?


  • inthechaos  (14.12.12 12:45:17) 
Ege üniversitesinde de asistanlara çektirirler diye korkuyorum, pimpirikliyim.
Ağız ve diş sağlığı hastaneleri hakkında görüşleriniz neler? Devletin olan?

  • Yigitabi  (14.12.12 12:51:01) 
Hoca yapsın istiyorsanız randevu alırken belirtirsiniz. ama asistan çekse daha bile iyi bence, çünkü asistanlar sürekli çekim yapıyor, günde kaç tane, hocalar kırk yılda bir kendi özel hastası olursa gelip çekiyorlar. arada belirgin fark oluyor.
adsm'leri bilmiyorum.

  • inthechaos  (14.12.12 12:55:01) 
turgay seçkin. alsancakta muayenehanesi


  • bennerdenbileyim  (14.12.12 13:38:42) 
dentege diş polikliniği alsancak. alsancak garına giderken sağda, hocazade camiine giderken solda

camiye gelmeden evvel.
10 numara 5 yıldız tavsiyeederim o kliniği.
  • indescribable  (14.12.12 21:32:58) 
biraz fazla para veriyorsun, asistanlara değil hocalarına hatta daha da fazla para verirsen prof.lara bile çektirebiliyordun bi zamanlar. hala oluyor mu öyle bilmiyorum.


  • merena  (15.12.12 22:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.