[]

hostelworld'den rezervasyon yaptırmak

merhabalar, 2 arkadaş romaya gidecez mart başı. bi tane hostel bulduk, 3 kişilik oda var. 2 kişi kalıcaz biz. fakat biz ödeme yaparken sadece bir kişinin ismini soruyor. doğal oalark vize alırken falan diğeri için sorun olabilir diye düşündük. nasıl bi yol izlenebilir?

diğer sorumsa, %10 civarı bi depozito ödüyoruz. kalanını orda mı ödüyoruz? şimdi hepsini kredi kartından ödeyemiyor muyuz hostel world'de?


 
isim konusunda açıklamalara yazarsınız. ama soruyor olması lazım enteresanmış. eğer sormuyorsa da ayrı ayrı yaptırabilirsiniz rezervasyonu, ne de olsa hostel, aynı odaya düşmeniz çok da zor değil.onun dışında evet depozitoyu ödedikten sonra roma'da gittiğiniz hostelde ödeme yapacaksınız. eğer kart geçiyorsa kartla ödenir. geçmiyorsa malesef ödeyemezsiniz kredi kartıyla.


  • interview with the vampire  (14.12.12 09:34:51) 
ha eğer vize için yapacaksanız bu işi booking.com la hiç para ödemeden rezervasyon yapıp belli bi tarihte iptal etmek şartıyla hiç para ödemeyebilirsiniz. hani fikir değiştirirsiniz o hostelden hoşlanmazsınız filan diye söylüyorum.


  • interview with the vampire  (14.12.12 09:36:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.