[]

köpek gezdirirken köpek nerede olmalı

ben arkamda ya da hizamda yürütmeye çalışıyorum, böyle bir şeyler hatırlıyorum zira. ancak gördüğüm çoğu kişi önde yürütüyor.
köpeğin pozisyonu eğitimi açısından önemli mi yoksa nerede takılsa olur mu?



 
hizalı yürümeli, köpek önden giderse kafasına göre takılır oraya buraya sürükler sinir hastası eder insanı


  • naw man fuck that  (14.12.12 08:03:09) 
cesar milan amca yanınızda yürütün diyor, özellikle asi huyları varsa.


  • whoosie  (14.12.12 08:03:56) 
köpek arkadan yürütülmez.
önde yürütmelerinin genel nedeni tuvalet ihtiyacı için çıkarılmış olmalarıdır muhtemelen.
etrafta çok insan yoksa ben de biraz uzaklaşmasına izin veriyorum.
ya da zaten eğitilmemiş, tasmasını çekiştiren köpekler de önden gidiyor.

ama hizalı ve mümkünse sol tarafta yürümeli.
yani gidiş ya da dönüş yönünüze göre ya duvarın ya da kaldırımın kenarından.
  • blatta hiberna  (14.12.12 08:15:25) 
cesar milan amca eger onden yurutursenız sızı suru lıderı olarak gormez dıyor. arkadan veya yandan yurumelı sızı takıp etmelı diyor..


  • kennym  (14.12.12 08:16:30) 
bir ekleme yapayım. köpek arkada yürütülmez derken, şehir içinde, kaldırımda, kalabalıkta arkadan yürütülmemeli demek istedim.

yani eğer tempolu bir şekilde yürüyüş yapıyorsanız (rahat rahat çıkılan tuvalet gezintilerini demiyorum) en iyi randımanı yanınızda yürürken alırsınız.
  • blatta hiberna  (14.12.12 08:39:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.