[]

Daha Yoğun Doldurma Parfüm

Gitsem adamlara "parası neyse vereyim ama bana özütü, esansı, özü(herneyse) daha yoğun parfüm yapar mısınız" desem, yaparlar mı böyle bir şey?




 
onlarada hazır geliyor galiba. demem o ki, zaten özü ne kadar yoğun olsa da, kendisi pek kalıcı değil bunların. özü yoğun olursa daha ağır bir kokusu olur galiba. ama senin -sanırım- istediğin şey olan kalıcılık olayı olmaz.


  • arnatuile  (29.12.08 16:52:12) 
türkiye de öyle bir parfümcü var mıdır bilmem, ama hazırlanış sırasında belirtmen gerekir diye biliyorum. olmadı kendin hazırla, bir kaç cam malzeme alırsan damıtmak için. yoksa hacıyağlarından kullan, oldukça kıvamlılar : )


  • chiquillo  (29.12.08 16:52:20) 
niye yapmasın ki? iki katı para versen de "iki ayrı şişe yapma. iki özütü aynı şişeye koy, üstüne tamamladığından da azkoy" desen seve seve yapar. şişeden de tasarruf eder üstelik. köfteciden bi yarım bi çeyrek almak yerine bi yarımın arasına bibuçuk almak gibi bir şey bu.


  • kibritsuyu  (29.12.08 17:05:01 ~ 17:05:50) 
var ben yaptırıyorum verdiğin paraya göre esansını fazla koyuyor.izmitteysen yerini tarif edebilirim gayette güzel oluyor orjinalinden daha fazla koku veriyor.ayrıca tester parfüm bulursanızda alabilirsiniz tester parfümlerinde esansı fazla oluyor.


  • buffy de vampir sayilir  (29.12.08 18:16:05) 
@buffy: istanbuldayım ne yazık ki. ankara'da ben de yaptırıyodum. az bir farkla yapıyorlardı. testerları da satmıyolar ne yazık ki :)
@kibritsuyu: bugun iki yere sordum "bize hazır geliyo" dediler. ol sebepten yaptıramadım.
@arnatuile: ciddi anlamda gerçeklerinden daha kalıcı oluyorlar. ağır bir koku oluşmuyor.
  • teritori  (29.12.08 19:16:17) 
istanbuldaysanız mısır çarşısından yukarı devam edince marpuççular han var. onun alt katında bayer parfümeride uygun fiyatlı tester bulabilirsiniz. o doldurma parfümler uzun vadede dermatit filan yapabiliyor.


  • synick  (29.12.08 22:11:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.