[]

Kazak?

arkadaşlar merhaba,

uzun zamandır evde duran kazağımı giysem mi diye düşünüyorum ama bir de size sorayım dedim. ekteki kazak gömleksiz giyilir mi? malum öyle çok gömlek giyen bir adam değilim ve kazakta askıda duracağına üzerimde dursun diyorum. olur mu?

birde fotoğraflar biraz boktan olabilir malum telefon kamerasıyla çektim. tiklerde yarın gelir en geç.

edit fotolar yüklenmemiş burdan buyrun

a1212.hizliresim.com

a1212.hizliresim.com

 
fotograflar o kadar boktan ki gozukmuyorlar


  • fakyoras  (12.12.12 22:39:57) 
giyilmez gibi hocam. ya da ben böyle ince kazaklar için böyle düşünüyorum.


  • godfrey  (12.12.12 22:43:17) 
v yaka olsaydı ve dediğin gibi biraz da kalın olsaydı hiç bekletmeden giyerdim. yazık oldu kazağa amk.


  • mattiadestro  (12.12.12 22:45:59) 
O yaka ne kadar kapatıyor boğazını eğer tam sarmıyorsa ya da tam oturmuyorsa gömlekle giyilir ama gömlek değil city tarzı polo t-shirtle de giyilir. V yaka kazak dediğin şey zaten kesinlikle ama kesinlikle gömlekle giyilmelidir.


  • vexations  (12.12.12 22:52:34) 
Tahminimce boyundaki duruşu şu fotoğraftaki gibidir, bu da Ramsey çünkü. Giyilebilir gibi duruyor. image3.morhipo.com[img][5][1][900x1234].jpg?1236


  • Hallerlale  (12.12.12 22:56:51) 
www.cazador.com.tr

hacı v yaka millet fıldır fıldır giyiyor. ondan şey ettim.

yakası tişört yakası gibi akşama üzerimde fotoğraf çekip yollarım.
  • mattiadestro  (13.12.12 14:46:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.