[]

Sahaflar

Kadikoydeki sahaflara 30 tane kitap goturcem, cogu klasik ve temiz. Para karsiligi aliyorlar mi yoksa sadece degis tokus mu yapiyolar acaba? bilgilendirirseniz sevinirim beni koca bi yukten kurtaricaksiniz.




 
kitaplar ne olursa olsun en fazla 100 lira falan teklif edicekler, bilgin olsun.

burdan ya da gittigidiyordan falan satmaya çalış bence.
  • hope ender  (12.12.12 22:04:20) 
para karşılığıda alırlar değiş tokuşta yaparlar


  • roth  (12.12.12 22:04:22) 
hope ender haklı
değerinden düşük fiyata gider

  • neira  (12.12.12 22:07:00) 
kitapların ismini buradan yazarsanız belki hem yükten kurtulursunuz,hem daha fazla kazanırsınız hemde o kitapları almak isteyen insanlara yardımcı olmuş olursunuz.
şahsen ben bile talip olabilirim bazılarına.
not:eğer kitaplar dünya klasikleri ise yayınevlerinide yazarsanız alacak insanlara daha fazla yardımcı olmuş olursunuz.
  • bana da bu yakisir  (12.12.12 22:07:40) 
ben burayi filan bilmiyorum pek. bi arkadasimin kullanici adindan giriyorum. daha dogrusu interneti de pek bilmem (kitaplardan anlarim:)). elimdeki kitaplarin hepsini buraya mi yazayim yoksa yeni duyuru mu acayim? yardimci olursaniz mutlu olurum


  • marionette  (12.12.12 22:12:18) 
siz en iyisi alınık satılık kategorisinden bir duyuru açıp bütün kitapları yazın tek tek.


  • kotu amacli yazar hesabi  (12.12.12 22:17:47) 
bir de kadiköydeki çakallara iki koli kitap götürmüşlüğüm ve verdiği fiyatları duyunca çıldırmışlığım, aman bunlara kalacağına ihtiyacı olan isteyen şu köşebaşından alsın demişliğim vardır. belki kağıtçı çocuklar almıştır bilmiyorum, umurumda da olmadı.


  • pardonazbirbaksanız  (12.12.12 22:18:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.