Sevgili arkadaşlar,Evimde kablosuz ağı ve bunları kullanan ps3 ve bağlı olduğu televizyon, birtakım mac laptoplar mevcut. Elimdeki resim, müzik, film gibi ıvır zıvırları genellikle ps3 üzerinden dinliyor, bakıyor veya seyrediyorum. Ancak istiyorum ki bunların hepsi bir yerde dursun ağa erişimi olan
Sevgili arkadaşlar,
Evimde kablosuz ağı ve bunları kullanan ps3 ve bağlı olduğu televizyon, birtakım mac laptoplar mevcut. Elimdeki resim, müzik, film gibi ıvır zıvırları genellikle ps3 üzerinden dinliyor, bakıyor veya seyrediyorum. Ancak istiyorum ki bunların hepsi bir yerde dursun ağa erişimi olan herhangi bir cihaz bu dosyaları kullansın (özellikle TV den divx seyretme işi ps3 ile uğraştırmadan halledilebilsin). Önceleri Apple TV düşünüyordum ama sonra linksys'in nas200 aldı cihazını buldum.
Bu dediklerimi nas200 ile karşılayabilir miyim? Veya tavsiye edeceğiniz başka bir yol bulunur mu?
www.hepsiburada.comŞimdiden teşekkürler.
0
Karsilayabilirsin evet. Yalniz bu alet linkte gozuktugu hali ile disksiz geliyor anladigim kadariyla. Ek olarak disk de alman lazim, haberin olsun.
0