[]

Europass CV Template lazım

Europass Cv denen mereti hazırlamak istiyorum da, bu linke girdim: www.europass.ie 'download the cv template' deyince sayfa görüntülenemiyor. Bir arkadaş Europass CV template yollayabilir mi bana? Online doldurmak istemiyorum benim bilgilerimi ayağa düşürmesin ipneler.




 
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (12.12.12 17:47:17) 
@ cok sey, hocam bende web sayfası bulunamıyor diyor:
En olası nedenler:
•Adreste yazım hatası olabilir.
•Bir bağlantıyı tıklattıysanız, bağlantı güncel olmayabilir
  • speedy  (12.12.12 17:49:09) 
dl.dropbox.com (Fare sağ tık, hedefi farklı kaydet)


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (12.12.12 17:50:52 ~ 17:51:38) 
@cok sey, hocam dediğim wordlüsü yani europass'in ben kendim dolduracağım cv'yi


  • speedy  (12.12.12 17:57:12) 
Kendi dolduracağınız CV indirilebilir ve sonradan üzerinde oynanabilir bir formatta sunulmuyor. Çevrimiçi olarak web siteleri üzerinden doldurabilirsiniz. Az önce indirmeniz için size verdiğim link, bu CV'yi nasıl dolduracağınıza dair ipuçlarını ve kılavuzu içeriyor. Önce bu PDF dosyasını indirip dikkatle okuyun, daha sonra bu talimatlara dikkat ederek europass.cedefop.europa.eu adresinden CV'nizi oluşturun.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (12.12.12 18:02:17) 
anladım eyvallah, peki sonra bu site benim bilgileri hafızaya atmasın, bilgilerim güvende olacak mı yani


  • speedy  (12.12.12 18:06:42) 
atar mı atar, sen kullanma bence.

bilgilerin zaten herkesin elinde, rahat ol.
  • roket adam  (12.12.12 18:24:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.