[]

Koçantikten 16 TL ye alınan defterin eksiduyuruda 100 TL ye satılması ?

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com

Ben şahsen yuh diyorum başka bir şey demiyorum, özellikle burada görmek şaşırttı...
Üstelik diğer ilandaki stres topları (çin malı ürünler satan her yerde var hemen hemen, olmadı india shoplardan daha pahalıya da alınabilir ama 100 TL ye yine zor :))
sazan avı için yanlış platform diye düşünüyorum...
www.zmkp.com

 
ve bu ilan geçen hafta kondu, bu hafta tekrar.


  • mega idea  (12.12.12 12:20:03) 
sazan.avi değil ölü sikmektir bu resmen hocam


  • GibsonRules  (12.12.12 12:24:51) 
Sonuna kadar haklısınız ludmilla, bir satış ilanına hemen maliyeti şu kadar buradan bu kadara aldın diye yorum yazan tiplerin başka işi yok anlaşılan, adam ilan açmış isterse 10000 lira fiyat koyar size ne!


  • yeniyim_benn  (12.12.12 12:35:33) 
- sazan avı değil, serbest ticaret.
- üç gün geçtikten sonra tekrar açabilir onda da problem yok.
- alternatifi olmayan, başka yerde satılmayan, illa ki isitorsanız bunu almak zorunda olduğunuz, zor durumdan faydalanıp yüksek fiyat istenen bir ürün de değil ki karaborsa diyelim.

sonuç: kazık yememeleri için insanları bilgilendirebilirsiniz. ama bu nedir derseniz serbest ticarettir. pahalı geliyorsa almamak sizin elinizdedir.
  • kibritsuyu  (12.12.12 12:37:52) 
Serbest piyasa. Adam isterse 1000 lira bile diyebilir.

Bu arada, 'Defter, II. Dünya Savaşı yıllarından kalmıştır' olayı zekiceymiş.
  • velhasilkelam  (12.12.12 12:39:49) 
  • sifirin altinda  (12.12.12 12:40:39) 
ben o saglik toplari dediklerini nette buldum. ama belki ben hataliyimdir diye ludmilla adli yazarla özelden konustum, belki gercekten bi degeri vardir onun icin filan diye.

yazarin notu:

ben ludmillanin iyi niyetine vermistim, ama öyle degilmis maalesef sanirim.

serabetan 1 saat önce:
(git: 525007)

gercekten bahsettiginiz bilgiler dogru mu?

www.officeplayground.com

www.officeplayground.com

www.ebay.com


ludmilla 1 saat önce:
açık artırmadan ikinci dünya savaşı yllarından kalma diye aldım birkaç ay evvel. satan elemanın amcası o yıllarda nepal, hindistan, burma'ya vs gitmiş, oradan kalma defter ve sağlık topları. o yüzden fiyatı daha farklı.


serabetan 1 saat önce:
yanlis anlamayinda fake olabilir bu ürünler. verdigim linklerdekiler de ayni zaten.


ludmilla 1 saat önce:
yanlış anlamam :) ihtiyacım olmasa satmazdım zaten çok severek almıştım çünkü. resimlerden eski oldukları anlaşılıyor diye düşünüyorum. neyse şu ucuz olanlar gibi değil zaten benimki. sert, büyük ve gayet iyi durumda. öyle birşeyi shipping dahil ebay'den 30-35 dolardan aşağı alamıyorsunuz zaten. eski olması nedeniyle fiyatını bu koydum. bakalım yakın zamanda talip çıkmazsa koleksiyonumda kalacak zaten.
ilginiz için teşekkürler.
  • serabetan  (12.12.12 12:43:11 ~ 12:46:09) 
Paraya ihtiyacı olmak ayrı insanları aptal yerine koymak ve akabinde acitasyon yapmak ayrı. Ha bir de burası züllügforum gibi bir platform olmadığından 2.dünya savaşından kalma yok işte bu toplarla hitler de stres atmış gibisinden satış yöntemleri tuhaf geldi...kimse kusura bakmasın serbest piyasa ekonomisi ile sazan mevsimi ayrı şeyler...


  • neosphere  (12.12.12 15:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.