[]

''Nurcu''lar 2 dk bi' bakarmısınız

Sizin Adile Naşit'i sevmediğiniz söyleniyor, neden ?




 
Ermeni kökenli olduğu içindir.

ps. nurcu değilim, adile teyzeyi hep sevmişimdir
  • spankenstein  (11.12.12 19:11:50) 
nurcular değil gülenciler sevmiyor. allahım şu herifi hala nurcu sananlar var. fethullah gülen bir risale-i nur talebesidir. fakat onun cemaatindekiler fethullah gülen talebesidir risale-i nur değil. onlarda adile naşiti ermeni olduğundan sevmez.


  • zenigt  (11.12.12 19:12:33) 
bi yerde duymuştum. cezaevinde yatarken karşıda okul varmış. gülüyomuş filan. işte onunla ilgili bir şeyler söylemiş. bu kız büyüyünce hede höde olacakmış filan gibisinden.

yamuluyo olabilirim ama aklımda bir bilgi kalmış.
  • kambocya diasporasi  (11.12.12 19:15:45) 
  • nekodunlangafana  (11.12.12 19:16:53) 
  • nekodunlangafana  (11.12.12 19:17:05) 
kambocya diasporası@ doğru diyorsun risalelerde geçer. ama oradaki kızlardan birinin adile naşit olduğunu sadece gülenciler söylüyorlar. yoksa risalelerde adile naşit değil kız lisesindeki kızların büyümüş hallerinden söz ediyor.


  • zenigt  (11.12.12 19:18:13) 
mal olduklarından sevmiyolardır yoksa adile naşit sevilmez mi lan?

sesinden kuzucuklarım sözcüğünü duyunca içime huzur doluyor.
  • lpgli tosbaga  (11.12.12 19:21:07) 
onları anlamak zor.mesela asla soğan sarımsak yemezler.sanarsın her gün yiyişiyorlar.


  • roth  (11.12.12 20:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.