[]

hiç gereği yokken iki cümlede bir smiley kullanan insan

benim içimden bunları tokatlamak geliyor :D bu tür cinslikleri yapan biri varsa aramızda, nedenini açıklayabilir mi? :DD:D




 
ben varım sırıtkanım :D


  • kediebesi  (11.12.12 15:42:36) 
ben yapıyorum. seviyorum kullanmayı. ahhaha, dfghjkl, hahaha falan yazmaktan daha samimi geliyor.


  • kakao  (11.12.12 15:42:42) 
ben yapıyorum. açıklayayım sebebini. yapmak istemesem bile refleks oluşmuş yapıyorum. refleksin oluşma sebebi de smiley kullanmadan konuştuğunda "bir şeye mi kızdın" "niye tersliyorsun" "moralin mi bozuk" gibi türlü cümleler kuran ayrıca birden ciddileşip tavır değiştiren insanlar bu refleksi oluşturdu maalesef.


  • gotham  (11.12.12 15:58:56 ~ 15:59:08) 
ben yapıyorum bunu , diğer türlü sanki karşımdaki beni yanlış anlıyor gibi geliyor


  • proustun bir aski  (11.12.12 16:01:42) 
Ben yapıyorum, günlük hayatta güleryüzlü bi insanım, sanal ortamda da bu yönümü tarif eder, kullanırım yani, niye kullanmayım ki? :)


  • msb  (11.12.12 16:04:03) 
hah bak hepinizi karşıma almışken söyleyeyim. bu ifadelerin aşırı kullanımı sinir bozuyor, okuma güçlüğü yaratıyor. gülünecek bir şey olduğunda kullanın tabi. ama ciddi görünerek yapılan espriler daha etkili oluyor, onu da göz önünde bulundurun.

sessiz çoğunluğun sesi olmuş gibi hissettim birden. teşekkürler...
  • zgrydn  (11.12.12 16:04:27 ~ 16:06:00) 
zgrydn

kullanan biri olarak benim de sinirimi bozuyor hacı dedim ya istemesen bile farkında olmadan yapıyosun. garip garip tepkiler veren insanlar bu hale getirdi işte bizi.
  • gotham  (11.12.12 16:10:10) 
ya araya serpiştirilir tamam da her cümlenin sonuna koymamak lazım. ona rağmen tepki gösteren olduğunda "soytarı mıyım lan ben" şeklinde def edebilirsiniz. %100 çalışıyor.


  • zgrydn  (11.12.12 16:21:06) 
  • lionel andres  (11.12.12 16:28:02) 
ben yapıyorum ,

-yazıyı daha okunabilir kıldıgını dusunuyorum. pesi sıra sıralanmıs cumlelerın net duygu aktarımı yapmadıgını dusunmuyorum.

ayrıca el alıskanlıgı da var :)

normalde de mal mal sırıtan acayip mimikler yapan biriyim :P

hepsinde öte hoşuma gidiyor :D

asdfasdf asdffewaqwqe qrwıeuyrq euheuehu ahahhaha yı da bol bol kullanırım..

lol olmazsa olmazlarım arasındadır.
  • kennym  (11.12.12 16:41:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.