[]

hellö demece

Selamlar gençler, bir aşk meşk işiyle daha karşınızdayım.

Sabah hastanede, ayak üstü doktor randevusu için konuştuğum görevlinin boynundaki karttan adını soyadını öğrendim. Kendisiyle konuşma imkanı bulmaya çalışıyorum doğal olarak, aynı zamanda facebookta da buldum kendilerini.

Lakin sorun şu, nasıl hellö diyebilirim? Direk mesaj atınca sanırım diğer klasörüne gidiyor ve mesaj ışığını yakmıyor, direk arkadaş olarak eklersem gayet çok büyük mallık olacak.

1-) Arkadaşlık talebi gönderip mesaj atarsam o mesaj inbox a düşer mi? Mutlaka deneyen bilen vardır.

2-) Mesaj olarak klasik bir merhaba iyi midir, yoksa komikli şakalı işte doktor randevusu alacaktım tarzı azıcık daha larc bir şey mi yazsam?

Not: O ablayı günde bir sürü kişinin gördüğünü ve aynı numarayı denediğini biliyorum, itin götüne sokmazsanız sevinirim.

 
ya ben olsam daha kisisel yaklasirdim.
yuzune hello diyemiyosun FB'den hello denilince kaale alinacagini mi dusunuyosun.
bir de stalker damgasi yemek var.

haju en iyisi mi yuzyuze etete

pesinen edit: sairin amaci itin gotune sokmak degildi soru sorani.
  • yirtik foto  (11.12.12 11:31:14) 
aga kişisel yaklaşacak bir durum yok, bugün isim soyad muhabbetine güldük eğlendik o kadar. soyadımı 3 kere kodladım da oradan belki bişeyler çıkar.

Hergün hastaneye gidip bankoda bekleyip merhaba naber diyecek halim yok. Tek opsiyonum facebook şu an
  • bonjurkes  (11.12.12 11:43:11) 
daha yüzüne karsi bir sey diyemezken facebooktan mesaj atmak sapiklik gibi gelebilir, öyle düsünür, düsünebilir.

hee adin david comolokko filan sa yabanciysan, türk kizi "ayyyy yirimmm ne tatli seyyyy" diyip bagrina basar o baska.
  • serabetan  (11.12.12 11:46:18) 
kadın olarak değerlendirirsek; 2. şıktaki komikli şakalı olayı hiç sevmedim onu söyleyeyim :)bence klasik olarak birşeyle yaz, hatta randevuyla ilgili birşeyler uydurup sorabilirsin, zaten karşı tarafta senden hoşlanmışsa laf lafı açar :) hem sapıkça algılanmaz direkt merhaba gibi birşey deme bence cevap verebileceği makul şeyler yaz


  • nevrotik  (11.12.12 11:54:51) 
nevrotik +1 açıkça dolandırmadan niyetini söyle. o da bakar ölçer tartar görüşmek isterse görüşürsünüz zati.


  • kakao  (11.12.12 11:59:13) 
serabetan +1

david comolokko iş yapar.
  • pruslav  (11.12.12 12:27:26) 
serabetan çalışan biriyle diğer müşteriler önünde muhabbet kurmam çok da uygun olmaz diye düşündüm, ben bi mesaj atma olayını deneyeyim bakalım


  • bonjurkes  (11.12.12 12:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.