[]

Laptop soğutucu önerisi

Arkadaşlar 50 tl'ye soğurucu arıyorum öneriniz var mı ?




 
bizim eve taşın, laptop bile ısınamıyor.
şaka bir yana, 50 tl'ye kadar olanlar pek verimli olmaz.

  • yalnux  (11.12.12 05:14:46) 
Ee o zaman ne almalı


  • burgazteam  (11.12.12 05:28:56) 
www.vatanbilgisayar.com
bende bu var, yazın yetiyor, fanlarını temizlemek kolay, başka model bakacaksan da alüminyum olmasına da dikkat et derim.

  • yalnux  (11.12.12 05:51:46 ~ 05:53:16) 
goo.gl Her türlü tavsiye ederim çok memnunum.


  • onexey  (11.12.12 08:06:46) 
50 tl'ya soğutmnaz ancak üfüler.


  • drdolantin  (11.12.12 08:42:18) 
1 yıl önce vatan'dan en ucuz soğutucuyu (30 lira civarındaydı) aldım hala canavar gibi soğutuyor. laptopu (ve pc'lerimi) hiç kapatmam ve sürekli full hd (1080p) film izlerim. şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
bundan önceki soğutucumu da gittigidiyor'dan 15 liraya almıştım. 2 yıl kullandıktan sonra pervanesinin teki kırıldığı için yenisini almak zorunda kaldım.
ödeyeceğiniz paraya göre alacağınız performans tabii ki değişecek ama en ucuz modeller bile işinizi görecektir.
  • coder  (11.12.12 10:23:14) 
benim bilgisayar sağolsun casper ve işlemci acayip ısınıyor yine de öneri var mı kapasın istemiyorum ?


  • burgazteam  (11.12.12 11:18:34) 
Gerek yok 50tl lik bir ürüne, o fanı prize değil de laptop usb sine bağladığın sürece devir hızı, gücü hemen hemen aynı olacak zaten. Aralarındaki tek fark kullanılan malzeme kalitesi, fan sayısı falan.. Laptobumu ilk aldığımda bende kaliteli olsun orta düzey iyi bişey olsun diye gidip 70tl lik (çift fanlı) aldım max 2 ay dayandı. Ondan sonra gidip 20tl lik büyük fanlı ucuz bir şey aldım aylardır kullanıyorum ve gayette iyi soğutuyor. Yani fana vereceğin para 50tl civarlarında seyrettiği sürece ha 50tl vermişsin ha 20tl verip almışsın hepsi aynı. Paranı boşa harcama git 20tl ver büyük fanlı birşey al, plastik olmasın yüzeyi alüminyum olsun ...


  • yqzkrttpli  (11.12.12 14:24:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.