[]

askerde il/ilçe dışına çıkmak

yasak mı? yasaksa as. iz.ler otogarda falan mı bekliyor? askerliğimi yapacağım çerkezköy'den istanbul'a arada kaçasım var. olmaz mı?




 
muhtemelen bu günlerde otogarlarda bekleyen inzibatlar olur. yakalandığın taktirde ceza alabilirsin.


  • emfuzi  (11.12.12 02:58:26) 
olmaz. çarşı izninizde gidebileceğiniz yerleri söylerler zaten, oraların dışında yakalanırsan ceza yersin.


  • eyyorlamam bu gadar  (11.12.12 03:04:00) 
garnizon sınırları dışına çıkmak yasak. zaten kagıtta imzalatacaklar sana cikip basına bişi gelirse sorumluluk bizde degildir diye. yolunu bulursan çık ama


  • feodal moruk  (11.12.12 06:47:00) 
benim askerlik yaptığım ilçede birşey olmadığı için iki haftada bir şehir değiştiriyordum. 50 km uzağa gidiyordum izinsiz. birşey de olmadı. eğer rahat bir yerde yaparsan askerliği problem olmaz ama temkinli ol. ha özel bir işin varsa izin alıp da gidebilirsin zaten.


  • flexin  (11.12.12 08:00:31) 
olur ailen fln arabayla almaya gelirse daha kolay da olur.


  • spy of soul  (11.12.12 08:06:06) 
adres gösterdiğin yerlere inzibatlar uğrayıp seni sorarlar, özellikle de bir oteli gösterdiysen. ola ki fake rezervasyon yaptırdın, cezası var. fakat hiç bir denetlemeye rastgelmeye de bilirsin, belli olmaz. abim gölcükten istanbul'a gelirdi haftanın 3-4 günü. askerlik mi yaptı, gezmeye mi gitti bilemiyorum.


  • zenlaid  (11.12.12 08:20:49) 
Bende çarşı iznimde ilçe değiştirmiştim hatta araç kullanırken jandarmanın yaptıgı çevirmeye bile yakalandım asker kağıdımı gösterdim bisey demediler bir sorun çıkarmadılar.


  • spica  (11.12.12 10:49:15) 
sana zaten askerlik yaptığın yerde garnizon sınırlarını söyleyecekler. ilçe değiştirmek garnizon dışına çıkmak anlamına gelmiyor ayrıca. ama il değiştirmek garnizon dışı oluyor. yapma demiyorum ama hobi olarak yap.


  • feodal moruk  (13.12.12 12:38:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.