[]

nokia 5320 xpressmusic

aklımda 200 ytl civarında bir telefon ve yanına da creative zen almak vardı, sonra düşündüm taşındım acaba nokia 5320 xpressmusic mi alsam diyorum? ne dersiniz, hoş olmaz mı?
bir de şu var, symbian'ı nokia 6600 ve biraz üst modellerinden tanımış biri olarak, "symbian'lı telefonlar da çok yavaş oluyor abi yeeaaa" düşüncesinde bir insanım. acaba bu telefonda hız sorunu yaşar mıyım? 3310 neydi be, basardın karşına geliverirdi ne istersen.



 
valla nokianın xpressmusic serisi mp3 playeri boşa çıkartan bir ürün, ayrıca para vermeye hiç gerek yok.

symbian muhabbeti ise telefonu nasıl kullanacağın ile alakalı. zamanında internete girerim, programlar yüklerim, oyunlar oynarım gibi düşüncelerle symbianlı bir telefon aldım *. 1.5 yıldır yaptığım en karmaşık işlem telefon rehberindeki numaraları güncellemek olduğundan, yavaşlığı beni uyuz ediyor. ama maillerimi düzenli kontrol etmem, her hot spottan internete girmem gerekse, herhalde yavaşlığı rahatsız etmezdi.
  • makineci  (28.12.08 17:45:42) 
sonyericsson w serisi telefonlara da bir bak derim.


  • vital  (28.12.08 17:49:50) 
bir de 5320 için yeni özel ses çipi yapmışlar, baya kaliteli sesi var sanırım.

telefonu biraz inceledim hızı da fena değildi ama içerisinde ne bir sim kart vardı ne de ek bir uygulama, o yüzden net bir şekilde emin olamadım.
  • sanal uyku  (28.12.08 18:17:10) 
5300 Music Express kullanıyorum. Hız sorunu yok. Ses kalitesi gayet iyi, tatmin edebilecek bir kulaklıkla birlikte geliyor. Ayrıca bir de aparat çıkıyor kutusundan, normal kulaklıkları da bağlayabilmek için. Mp3 player için düşündüğünüz modele bakarak hiç aratmayacağını söyleyebilirim.


  • cashkorkmaz  (28.12.08 20:41:50) 
5700 da güzel bir telefon.


  • edip  (28.12.08 21:16:12) 
baktım şimdi benzermiş özellikleri.
onun fiyatı ne kadar peki?

  • sanal uyku  (28.12.08 21:39:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.