[]

Harbiye'den Atatürk Havalimanı'na en hızlı?

Harbiye'den EN HIZLI ŞEKİLDE nasıl Atatürk Havalimanı'na nasıl gidebilirim?




 
taksimden havataşa binin... gerci onlar icinde yeri degismis haberiniz olsun;
taksime de koşun ya da taksiye atlayın harbiyeden

04.11.2012 tarihinden itibaren Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi kapsamında Taksim Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan durağımız cadde trafiğe kapatılacağından dolayı taşınmıştır. Araçlarımız 04.11.2012 tarihinden itibaren The Marmara Oteli’nin karşısından kalkacaktır. Sayın yolcularımızın yolculuk planlarını trafiği dikkate alarak yapmaları rica olunur.
  • vazovski  (10.12.12 21:23:10 ~ 21:23:33) 
harbiye > m.koy - metrobus > merter - tramway > havaalani


  • ekg  (10.12.12 21:24:57) 
taksiyle gitsem ne kadar sürer havalimanı? Akşam 6'da gideceğim onu da hesap edebilirseniz çok sevinirim.


  • ceska  (10.12.12 21:32:32 ~ 21:38:14) 
cok yogun bi saat o saat...
o yuzden bu durumda metrobuse yonelin derim ben..metrobus yarım saat akdar surer y.bosnaya... yenibosnaya kadar gidip oradan taksiye binin 10tl(10dk) tutar y.bosna-havaalanı

  • vazovski  (10.12.12 21:47:24 ~ 21:48:05) 
akşam 6da trafik çok olur. ben havalimanında çalışıyorum her yolu denedim mümkün olan, en kısa yol harbiyeden taksiyle metrobüs (mecidiyeköy metrobüs durağı) - metrobüs - şirinevlerde metro aktarması, bu yol 50dk kadar sürer.


  • wineglass  (10.12.12 22:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.