[]

unutmak bu kadar kolay mı?

ben hiç unutmam da.. düz ve tersten kronolojik sırayla, alfabetik sırayla, boy sırasıyla, saç rengi tonlarına göre filan söyleyebilirim ilişkim olan her kişiyi hatta. ayrıca çok sevmediğim (tabii bunu sonradan fark ediyorum genelde) biriyle birlikte olsam bile sadakat konusunda kusurum olmaz. biriyle birlikteysem aklım tamamen ondadır, gözüm dışarıya bakmaz hiç.

ayrıldığım kızları düşünüyordum da şimdi.. ya ben fazla takıyorum kafaya, ya da bunlar bambaşka insanlar. daha taze, geçen hafta ayrıldım mesela.. elbet bir noktada bir hatam olmuştur.. belki fazla ilgisizdim de böyle oldu, bilmiyorum. özetle, bir süredir bana karşı soğuk olduğunu fark ettim ve bunu dile getirdim. o da "evet, başka birini buldum." dedi. anlamadığım nokta şu,.. böyle bir durumda, birlikteliği bozan taraf en azından bir özür borçlu değil midir?

bir de ayrıldığımız gün sinirden konuşamamıştım, bu yüzden birçok şey havada kaldı.. tam olarak niçin ayrıldığını bile bilmiyorum yani. en son beni bir süre sonra mutlaka arayacağını söylemişti. madem öyle hemen arasın da önümüzü görelim.. "bir zaman gelecek şimdikini de eskiteceğim. o zamana kadar yedekte bekle." demek istedi herhalde, ben yanlış yorumladım. sandım ki daha uygun bir zamanda veda konuşması yapalım demeye getirdi..

hiç bu kadar yanlış tanıdığım biri olmamıştı. bir ömür aramasa da şaşırmam, birazdan arayıp af dilese de.. sizce ben mi aramalıyım, ondan mı beklemeliyim, tamamen unutmalı mıyım? ya da aradı diyelim, ne konuşacağım o zaman da? "seni arayacağım." ne demektir? bittiyse bitti işte, neden uzatıyorsun arkadaş..

- başkası var. vıdıvıdıvıdı.. ben seni arayacağım.
- olur. :/

ayrıntılı bilgi için..
www.eksiduyuru.com

 
biz senle sevgili olsak olur mu ne naif insanmışsın ya :(


  • golgem var iyi ki golgem var  (10.12.12 20:31:21) 
kardeş sen ne takıyorsun bu kadar bırak dağınık kalsın önüne bak zaman geçmeye devam ediyor sen düşünürken bunları, vaktini boşa harcama bence


  • jedilance  (10.12.12 20:34:32) 
işte böyle böyle kimseye inanmamaya, güvenmemeye başlıyorsun. bir daha da aşık olmuyorsun. sen ilk kez böyle bir insanla karşılaşmışsın. altında derin anlamlar yatmıyor, kız sana önemli bir şey söylemeyecek merak etme. geçmiş olsun.


  • there is a light that never goes out  (10.12.12 20:37:02) 
@there is a light that never goes out
ilk olsa içim yanmayacak. :) bazısı var, öyle edepli ayrılıyor ki ayrıldıktan sonra aşık oluyorsun.. bazısı da geliyor böyle.. ağzına sıçıyor, sonra da apar topar, kaçarmış gibi gidiyor. bundan öncekinde de aynen böyle olmuştu. ama o hemen bir hafta sonra geri dönmeye çalışmıştı. tabii ben onurumu zedelemek istemediğimden geri çevirmiştim.

  • jack of hearts  (10.12.12 20:45:05 ~ 20:47:08) 
başıma geleni söyleyeyim sana

7 ay boyunca istisnasız hergün mesajlaştığım ya da telefonda konuştuğum bir sevgilim vardı. gerçekten çok seviyordum. o da seviyor gibiydi. onca geçmiş ilişkilerim içinde gerçekten sevgilim, sevdiğim olarak hissettiğim ilk kızdı.

7 ay sonunda ne mi oldu? bir cumartesi günü 11 saat beraberdik dışarıda. o günün sonunda ayrılırken sarıldı bana iyi ki varsın seni çok seviyorum diye. ben de sarıldım sıkı sıkı. pazar günü aradım konuştuk gene hiç bir sıkıntı yoktu. pazartesi akşamı okuldan çıkmıştır günü nasıl geçti diye mesaj atayım dedim ve attım. bütün gece uyuyamadığını söyledi. bir derdi vardır diye biraz üstüne gittim hayırdır ne oldu diye. yok birşey dedi ben de üstelemedim. 2 saat sonra bana attığı mesaj özetle: yoruyo beni, özür dilerim ama aradığın kişi ben değilim, suçu kendinde arama.

herşey bu kadar kolay işte. sonra ne mesajıma cevap verdi ne de aramalarıma. ve biz 7 ay boyunca tek bir kötü olay ya da kavga yaşamamıştık. herşey olması gerektiği gibiydi. emek verilmesi gerekiyorsa onu da vermiştim. ama geriye bana onun acısını çekmek kaldı işte. ilk ve son defa aşık oldum o da hiç bir zaman nedenini bilemediğim bişeyden dolayı yalan oldu.
  • msc f1  (10.12.12 21:08:21 ~ 21:09:01) 
kolay


  • mikua  (10.12.12 21:50:22) 
senin yerinde olsam asla aramam.sana başka birini buldum diyen birini arayıp da ne yapacaksın?ama senin de hatan olmuş,ilgilenmedim diyosun.o da düşünmüştür,acaba niye bana karşı ilgisiz diye.ilgi şart.ama onun da seninle birlikteyken başka birini buldum demesi çirkin.bence ayrılmanız iyi olmuş,kimse kimseyi aramasın.


  • rock n roll  (10.12.12 21:51:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.