[]

mülakattasınız ve ik uzmanı neden işinizden ayrılmak istiyorsunuz diye

soruyor. çalıştığınız yeri kötülememeniz lazım. ne dersiniz?




 
"bir başkası için mükemmel bir iş olsa da benim kariyer beklentilerimi karşılayamadı."


  • devilred  (10.12.12 19:09:22) 
heyecanımı kaybettim derim.


  • 1 saat bende 50 dolar  (10.12.12 19:09:47) 
su anki isimde gelebilecegim en ust duzeye geldim blabla. su anki isimin bana katacagi baska bir sey yok blabla. katacagim her seyi sirkete kattim blabla. boyle bos laflarla kiviracaksin iste.


  • lorenzen  (10.12.12 19:10:00) 
bu işyerinde, yetenek ve becerilerimi tam anlamıyla açığa çıkaramadığımı düşündüğüm için.

ilk aklıma gelen bu.
  • kambocya diasporasi  (10.12.12 19:11:20) 
duruma gore degisir. eger ise ben basvurmadiysam onlar beni cagirdiysa "ben isimden memnunum, degistirmeyi de dusunmuyordum. siz cagiridigniz icin geldim" derim. hatta demisligim de var.


  • crucio  (10.12.12 19:11:36) 
mutlu değilim bu sebeple verimli de olamıyorum.


  • cecilia  (10.12.12 19:24:11) 
"ben işimden memnunum zaten ayrılmayı düşünmüyorum, siz çağırdınız diye geldim" demezdim asla. işinden o kadar memnun olan adam görüşmeye gitmez, teşekkür ederim iş arayışım yok der kapatır telefonu. kaldı ki bu tarz ukala cevaplar genellikle ters teper. görüşmeye gittiğine göre o işi istiyorsun, ilgileniyorsun. aksi bir imaj bırakmanın anlamı yok pek.

bu soruya verilecek cevap mevcut işine, mevcut işyerine ve görüşülen iş ve şirkete göre değişiklik gösterir. eğer daha büyük firma ise görüşeceğin firma, bunu öne çıkarabilirsin. özellikle kurumsal bir yapısı varsa kurumsal bir organizasyon içinde olmak istemek gayet yeterli bir sebeptir. işyerini kötülemeden mevcut işinin potansiyelini açığa çıkaramadığını söyleyebilirsin. ama dediğim gibi bu somut olaya göre değişkenlik gösterebilir. içinde bulunduğun durumun ayrıntılarını bilmeden bir yorum getirmek eksik hatta yanlış olabilir.

not: bir ik'cı
  • sijwocaq  (10.12.12 19:26:29) 
ananın amından dolayı derdim tabi içimden

şuraya bak ya kendi istemediğiniz bir şeyi bile saçma sapan açıklamak durumunda bırakılıyorsunuz allah belasını versin böyle ik ların yapacak işleri yok vasıfları yok karşısındaki vasıflı adamlara saçma sorular sormak için para kazanıyorlar lanet olasıcalar
  • leontikhos  (10.12.12 19:47:33) 
özel sorunlar.


  • daglien  (11.12.12 02:02:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.