[]

Fast food bağımlısı oldum normal yemek yiyemiyorum

Löpür löpür mc donalds menülerini, pizzaları götürürken pilav ya da etli sebzeli yemek yiyemiyorum. Etle yapılan yemekleri sevmiyorum genelde, zeytinyağlı sebze yemeklerini de güzel yapan pek bir yer yok, mutfak ve pişirme imkanı yok. Napayım öleyim mi fast food fast food nereye kadar?




 
menemene ver kendini


  • fakir nightboy  (10.12.12 17:41:21) 
uzun vadede iğrenç şişman ve sağlıksız biri olacaksın. götün göbeğin büyüyecek, değil seks hayatı bi yerden sonra 31 bile çekicek halin kalmicak.


  • roket adam  (10.12.12 17:47:38) 
hiç değilse ızgara türü yemekler tüket. bütün kebapçılarda az veya çok çeşitte bulunuyor. çoğu avm'de ızgara-erişte-çorba konseptli yerler de var. hiç değilse yağsız, işlenmemiş et tüketmiş olursun. ayrıca cafe-restaurant türü yerlerde güzel, değişik bilmediğin ev yemekleri olabiliyor. denemen lazım. devamlı mc donalds işte bu hale getiriyor www.imdb.com


  • maden suyu  (10.12.12 17:57:01 ~ 18:00:51) 
pişirme imkanın yoksa yeşil salata, havuçlu salata,cacık filan da yapabilirsin. balıkçıların bazıları da balığı ızgarada pişiriyor. fırında patlıcan közlet, güzelce ezip yoğurtla karıştır üzerine de sızma zeytinyağı gayet iyi gidiyor.yemek sitelerinden, pişirme gerektirmeyen farklı tariflere de bakabilirsin.


  • nevrotik  (10.12.12 17:57:07) 
Valla sana tavsiyem fast foodu çok daha fazla tüketmen, yani tokken tüketmen. Ne zaman ki ben öyle bir bok yedim o günden beri (1 yıl, hamburger köftesi ve pizza aklıma gelince midem kalkıyor).


  • mikail bey  (10.12.12 18:01:46) 
31 yaşındayım hayatımda 1 kere gittim mc donalds onu da yemedim zaten. kusura bakma amma senin tad dokun ölmüş. arkadaş git bir esnaf lokantasına az pilav üstü kuru haa üşeniyormusun git lahmacun, pide, etli ekmek, ye gene bunlardan sağlıklıdır. yaw mutfağı bu kadar zengin ülkeyiz hala fast food yiyebilen var.


  • zenigt  (10.12.12 18:45:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.