[]

sırt-omuz kasları/evde spor

Sendromsuz Pazartesi dileklerimle merhaba efenim,
Şimdi iyi kötü kendi çapımda diyet yapıyorum, yavaş yavaş ama istikrarlı bir şekilde kilo kaybı oluyor. Malum bunu sporla desteklemek gerekli, ancak bir takım sağlık problemlerimden ötürü spor salonuna yazılamıyorum (daha önce yazıldım ancak ayakkabı giyememekten ötürü pek devam edemedim). Evde kondisyon bisikletim var, ufak tefek de yürüyüşler yapmaya çalışsam da hem hava şartları hem de ayağım bunu engelleyebiliyor.

şimdi sorum şu ki, evde ne yapsam duruş bozukluğunu giderebilir ve daha dik-fit görünmeye doğru gidebilirim? örneğin "oklavayı başının arkasından al, omuzlarını gerdir" vs şeklinde tavsiyeleriniz var mı? evde bir adet pilates topum mevcut, simdiye kadar hiç kullanmadığım. :) onunla yapabileceğim bişiyler de olabilr.

ikinci sorum da, cevahir avm'ye yakın bildiğiniz pilates salonu var mı?

teşekkürler, iyi haftalar.

 
www.eurostargym.com işine yarayabilir. ayrıca youtube a göz atmanı tavsiye ederim. çok iyi videolar mevcut.


  • kambocya diasporasi  (10.12.12 13:19:32) 
Barfiks +1


  • chavezding  (10.12.12 16:06:24) 
barfiksin ne olduğuna bakınca belirtme ihtiyacı duydum: dişi insanım ve zor barfiks olayı bana :) daha kolay bir şeyler varsa alayım tavsiyelerinizi :)
yine de teşekkürler.

  • vejeteryanvampir  (11.12.12 12:15:56) 
cinsiyetten bagimsiz olarak bir sekilde sirt kaslarinizi gelistirmeniz lazim. barfiks zor evet ama sandalyeden destek alarak da yapabilirsiniz. hayir o olmayacak diyorsaniz yoga, pilates gibi alternatiflere bakin derim.


  • chavezding  (11.12.12 21:56:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.