Giriş
(2)

Spor salonu

no way
Şimdi bir süredir tekrar spora başlayacağım diye niyetlenmeme rağmen başlamadım. Hatta 2.5 ay gibi bir süre önce parasını verdim, 3 gün gittikten sonra bıraktım. Tembellik had safhada. Neyse konu o değil.İki seçenek var, biri okulda var olan spor salonunu kullanmak, diğeri evimin yakınında olanı kul
Şimdi bir süredir tekrar spora başlayacağım diye niyetlenmeme rağmen başlamadım. Hatta 2.5 ay gibi bir süre önce parasını verdim, 3 gün gittikten sonra bıraktım. Tembellik had safhada. Neyse konu o değil.

İki seçenek var, biri okulda var olan spor salonunu kullanmak, diğeri evimin yakınında olanı kullanmak. Okuldaki bedava, evimin yakınındaki tabii ki paralı, fiyatı aylık 80 lira. Ben eve yakın olanı, o parayı çok da önemsemeyen biri olarak daha uygun buluyorum. Pek çok sebebi var. Mesela oradan çıkarken duş aldığımda saçlar çok sıkıntı yaratır, yanımda kıyafet taşımak istemiyorum, gidiş geliş toplam 3 saate yakın sürdüğünden spor saatlerim hiç esnek olmuyor. Bunun gibi, bir çoğu benim üşengeçliğime ve büyük ihtimalle okul ortamında spor yapmayı istemeyişime bağlı sebepler işte. Sizce enayilik mi eve yakın olan salonu seçmek? Ben bu kendimi haklı çıkarmaya çalışma olayından bıktım açıkçası.
0
no way
(10.12.12)
evin okula gidiş geliş olarak 3 saat sürüyorsa bence okula yakın bir yerlere taşın ve sporunu okulunda yap.günde 3 saat yola ayırılır mı yahu.
0
erenu
(10.12.12)
eve yakın olana git. ben öyle yapıyorum. spor çıkışı eve gelip duş alman daha rahat. eve gelip spor bitti oehh deyip dinlenmen daha kolay. ayrıca aylık 80 lira çok bişey değil. ayrıca okul uzaksa oraya giderken zaten yol giderin olucak. ayrıca günde 3 saat birazcık fazla bence de.
0
elikası
(10.12.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.