[]

Sigarayı Bırakmak ve Çılgınca Yemek

Sigara ile ilişkimi bitireli 4 hafta oldu. İlk defa sigara bırakmıyorum. Konu sigara değil. Daha önce 6 ay kadar bırakmıştım (5 sene önce), sigarayı bıraktıktan 2 ay sonra 14 kilo fazlam olmuştu :)

Şimdi de deli gibi yiyorum, bi 15 kilo daha almaktan ziyadesiyle korkuyorum. Ne yapsak acaba? Bi' şeyler yeme isteği öyle böyle değil. Gırtlağı kes biraz demek çare değil.

Bir de spor yap demeyin, hayatımda spor salonlarında sıkıldığım kadar başka bir şeyden sıkıldığımı hatırlamıyorum.

 
sigaraya başlayın tekrar. kesin çözüm.


  • lemmiwinks  (10.12.12 10:56:25) 
gırtlağı kesmeyeceksin , spor yapmayacaksın , e ne yapacaksın ? spor salonuna gitmek zorunda değilsin dışarıda koşabilirsin ya da bisiklete binebilirsin

başka yolu yok bu işin
  • kullanıcıadınız  (10.12.12 11:00:09) 
sakın bir daha içme,iyi olmuş bıraktığın.şimdi senin yapacağın doktora gidip bu durumunu anlatman.belki seni diyetisyene yönlendirir.beslenmen düzene girer.iştahını azaltacak tavsiyeler verir.belki bir müddet psikolojik destek alırsın.kilo alırsam diye tekrar başlama sakın sigaraya.emin ol hayatında yaptığın en doğru hareket sigarayı bırakmak.hem kendin,hem başkaları için.bu arada spor yapmak için spor salonu şart değil.açık havada yürüyüş yapabilirsin.hava soğuk ama sıkı giyinirsen birşey olmaz :)


  • rock n roll  (10.12.12 11:05:57) 
Sigara içip de içine ne idüğü belirsiz kimyevi maddeleri çekeceğine kilo al daha iyi.


  • Tutkun  (10.12.12 11:17:57) 
sigaraya olan bağımlılığından kurtulana kadar bırak kilo al. yeter ki sigaradan kurtul, daha sonra hızla aldığın kiloları hızla verirsin, oturmasına müsade etmezsin.


  • neira  (10.12.12 11:20:27) 
sigarayı bırakalı 70. günüm bugün ve 5 kilo aldım ilk ay , aynı anlattığın gibiydim bende çözüm olarak sunu öneririm , küçük şişelerde su olsun elinde, her birşey yemek istediğinde iç. birde ben salatalık ve domates yiyorum atıştırmalik şimdiden 2 kilo verdim ( yürüyüş yapıyorum )
umarım sende de ise yarar

  • The Pleasure of Pain  (10.12.12 12:08:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.