[]

sağır edecek derecede manyak ses seviyesi olan mp3 arıyorum.

sağır olmasam daha iyi tabi. böyle basları temiz duyulan, desibeli yüksek, klasik müzik dinlerken bile tüm enstrümanları tane tane duyabileceğim, beni konser alanında gibi hissettirecek, böyle adam gibi bi mp3 arıyorum. hangi mp3 adam'ı almalıyım?

bi de aşırı pahalı olmazsa sevinirim zaten kulaklığa bi dünya para verildi (kulaklıktandır dendi hep çünkü). kulaklık da akg dj 518 bu arada hani yanlış olmasın :P

tavsiyelerinizi bekliyorum.. : )

 
mp3de öyle çok kaliteli şeyler bekleme. flac falan indir dene bi farkı görürsün bence. mp3 sonuçta kayıplı bir şey.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (09.12.12 23:01:31) 
uzunca süredir flac indiriyorum zaten. :(


  • shineonyoucrazydiamond  (09.12.12 23:05:39) 
mp3 dediği mp3 çalar ... bir çok telefonda güzel çalarlar var. ayrı bir şey taşıma gereksiz. ipod ise son derece gereksiz.


  • ben smyrna  (09.12.12 23:07:02) 
evet özür dilerim mp3 çalar demek istemiştim :) telefondan da az geliyo ama yeni aldığım için onu da yenileyemiyorum şu an..hep ipod diyolar ama ben de gereksiz olduğu endişesiyle iyice araştırma yapmak istiyorum, en güzeli de deneyimleyen insanlardan tavsiye almak..sony yeni bi mp3 çıkarmış teknosadaki kız çok tavsiye etti ama şu an dinlerken kulaklığı östaki boruma sokturan da yine sony nin bi mp3 çaları. bunu söylediğimde de ama o bilmemkaç yıllık bakın bu süper ses veriyo falan diyolar. denediğimde de içine atılmış disko şarkılarıyla test yapmış oluyosunuz onlara da güvenemiyorum tabii haliyle.. :/


  • shineonyoucrazydiamond  (09.12.12 23:12:32) 
telefondan az ses geliyorsa müzik çaldığın uygulamayı değiştir. ben poweramp kullanıyorum. gain ayarı var. mis gibi ses alıyorum akg k 451 ile ki 29,5 khz. senin kulaklık 115dB ve 24 khz. ne kullansan iyi ses alırsın.


www.kulaklik.com
  • ben smyrna  (10.12.12 00:23:59 ~ 00:24:17) 
@ben smyrna: anlayamadım, şu an kullanmakta olduğum kulaklık iyi midir yani ? farklı bir serinin linkini yollamışsın da ondan soruyorum?
poweramp'i de yüklüyorum şimdi bi deniyim bakıyım..

@khrion: sansa clip serisine netten baktım biraz ama hangisini önerirsiniz?
  • shineonyoucrazydiamond  (10.12.12 00:49:34) 
hayır değil. tabii ki akg olduğu için bir çok model ve markadan iyi. ama öyle ahım şahım bişi değil.


  • ben smyrna  (10.12.12 17:11:31) 
  • sttc  (10.12.12 20:09:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.