[]

şınav cekiyorum ama istedigim olmuyor

5 sette 80 şınav çekebiliyorum. 14 19 14 14 19 şeklinde.

ama yine de o istedigim şekil vücudumda yok. kilo 70 boy 1.87. ilk 10 15 şınavdan başladım 3 haftada 80 e kadar geldim. ama istedigim o belirgin hatlar hala yok. bunun sebebi ne ola ki ? sadece şınav yetmiyorsa başka ne yapayım yoksa daha cok şınav mı çekeyim.

ikinci soru

www.youtube.com

bugun izledim bunu. ben biraz savsak yapıyorum hareketi. cok kotu sekilde degil sadece daha az ozenli bir sekilde yapiyorum diyelim. eger bu videodaki adam gibi yapsam pek fazla şınav çekeceigimi sanmıyorum. adamın yaptıgı cok zor degil mi ?

 
şınavın zilyon tane çeşidi var bacakları açıp iki eli üst üste koyup çekme var, kolları açıp, bacakları kapatıp çekme var. her çeşidini çek şınav iyidir ama tek başına yeterli olmaz.

barfiks'e de aban.

hatta mümkünse;
şınav, mekik, barfiks'i düzenli yap. mümkün mertebede de koş. bunları düzenli yaparsan ve vücudun elverişliyse vücudun forma, şekle girer.
  • bir kac yazar once  (09.12.12 21:58:54) 
aga 3 haftada ne olmasını bekliyordun kusura bakma da.bu işler o kadar kısa sürede olsaydı her heves eden terminator gibi dolaşırdı sokaklarda.en azından bi 2-3 ay sabredeceksin.
bir de sporu etkileyen bir sürü faktör var.beslenme,uyku,genetik yapın vs.uykuna ne kadar dikkat ediyorsun,spordan önce ve sonra protein içerikli besleniyor musun mesela?
ayrıca şınav hemen her kasını çalıştırır ve devamlı olarak çekersen üçgen vücudun olur.bildim bileli her gün deliler gibi şınav çeken kuzenim var.adam hayatında body salonuna gitmedi ama dışarıdan bakınca bu ne amk dersin.
ve son olarak bir günde 80 şınav az.sabah-öğlen-akşam devamlı 200-300 tane çekmeye çalış.o kadar da zor değil emin ol.
  • mesa  (09.12.12 22:04:59) 
önce şunlardan alın, bilek çok kolay sakatlanır.
www.korayspor.com
sadece şınavla, istediğiniz vücuda ulaşmanız zor ama yine de şınavdan maksimum verim almak istiyorsanız, şunları yapabilirsiniz:
normal kol aralığında 3*12
ayaklarınızın altına bir sandalye koyun, şöyle yani t1.gstatic.com
3*12 de ondan yapın.
uygun bir yer bulun, şundan 3*12 yapın
static.oprah.com
sonra, kollar dar, 3*12 şundan
www.ibodz.com
  • marcelorios  (09.12.12 22:05:59) 
Öyle bir demişsin ki sanki tek seferde 80 çekiyorsun abicim 3 haftayla ne vücudu olacak ya? Ciddi misin? Bir kere hatlı bir vücut için tüm vücuda yönelik hareketler yapmalısın, en ufak değişikliği en az 3 ay sonra görürsün.


  • 4dr4melech  (09.12.12 22:07:21 ~ 22:07:54) 
tek sette 14-19 gibi rakamlar cok az ya kusura bakma ama daha cok yolun var gibi.
ben 50-50-50 cekiyorum rahat bende de bisi yok. serbest agirliklarla, duzgun bir programla en az 3 ay falan calisman lazim ki bisiler olsun.

  • chavezding  (09.12.12 22:11:24) 
paul chek diye bi adam var çoh acaip
sanırım pek bi çalışma olmuyor seninki.

  • kediebesi  (09.12.12 22:35:34 ~ 22:36:41) 
videodaki adam gibi çekmelisiniz, yoksa bir işe yaramaz.
göğüs yere değecek ama ağırlık yere gitmeyecek, çok hafif dokunacak, bir de bence yere bakarak şınav çekmeyin, ileri bakın.
farklı şekillerde şınav çekebilirsiniz, kollar yanlara açık, kollar direkt omuz hizzasında yerde veya iki elini göğüs altında birleştirerek.
yeterki göğüs yere dokunsun.
  • furciferpardalis  (09.12.12 22:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.